Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vojta Dyk zve na 4. fotbalohraní, přijede Koller i Ruppert

 
pondělí, 17. července 2017, 23:43

Sobota 22. července bude v jihočeském Vacově opět patřit skvělému fotbalu a zábavě. Na tamní hřiště vyběhnou již počtvrté známé osobnosti v rámci Fotbalohraní. Svou účast již potvrdili Jan Koller, Vladimír Šmicer, herci David Suchařípa s Jakubem Štáfkem či zpěváci Vojta Dyk a Matěj Ruppert.

Zápas osobností v dresu Realu Top Praha s týmem SK Vacov začne úderem půl druhé. Výtěžek celé akce půjde stejně jako v minulých letech na charitativní účely. „Věřím, že opět přijde hodně diváků a společně si užijeme příjemné odpoledne,“ zve na akci zpěvák a herec Vojta Dyk, který stále ještě neví, v jakém dresu nastoupí. Je stálým členem Realu, na druhou stranu v soutěžních zápasech obléká vacovský dres v jihočeské I. B třídě. „Ale každopádně budu chtít vyhrát, ať už nastoupím na jedné či druhé straně,“ směje se.

Kromě něj se na hřišti představí i Vladimír Šmicer s Janem Kollerem, sportovní komentátoři Miroslav Bosák s Robertem Zárubou, herec Jakub „Lavi“ Štáfek či David Suchařípa. Premiérově si atmosféru Fotbalohraní vychutná i zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert. „Tak speciálně na něj se hodně těším, prý je fantastický fotbalista,“ říká Vojtěch Dyk.

Kromě fotbalu bude připravený i doprovodný program, atrakce pro děti, občerstvení a na závěr zahraje oblíbená kapela Labyrint. Start akce je ve 13.30 hod.

Napsal(a) SK Vacov | Foto Jan Škrle