Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek vyhrál dvakrát ve dvou dnech. V Katovicích 8:4, doma s Jankovem 7:1

 
sobota, 15. července 2017, 19:13

Dvě vysoké výhry si na úvod přípravy na své konto připsali fotbalisté A-týmu FC Písek, kteří nejprve v pátek 14. července nastoupili v Katovicích a v sobotu před obědem hostili v domácím areálu divizní Jankov.

Páteční herní premiéru obstarali z velké části hráči, kteří se po třetiligových trávnících v dresu Písku proháněli i v předchozí sezoně a s Katovicemi si před slušnou diváckou návštěvou došli pro vysokou výhru, přestože sami čtyřikrát inkasovali. Co se povedlo domácím, zvládl však také sám písecký Filip Řezáč, který se blýskl čtyřmi zásahy, jak ukazuje na snímku.

SK Otava Katovice - FC Písek 4:8 (0:2)

Branky: 63. a 86. Miklas, 50. Uher (pen.), 52. Kagui - 26., 59., 61. a 89. Řezáč, 29. Voráček, 78. Hrachovec, 74. Debellis. 90. Musil. Rozhodčí: Makovička - Dunovský, Štuk. Diváků: 200.

Katovice: Švehla (60. Provazník) - Miklas, Hajdušek, Schánělec, Koutský -Hromíř, Kagui, Cibulka, Repa - Uher, Požárek (Michálek). Trenér Roman Malý.

Písek: Varyš (60. Přibyl) - Hrachovec, Uhlík, Holub, Grobár - Musil, Jakub Held, Kinkor, Voráček - Martin Held, Řezáč (Debellis). Trenér Ondřej Prášil.


V sobotu se u Otavy fanouškům představily všechny nové posily, které má trenér Ondřej Prášil k dispozici. Skvělý dojem zanechal pod zamračeným nebem především Antonín Presl (na snímku s Loškem), jenž zařídil dvě penalty, přihrál na gól Miroslavu Slepičkovi a sám třikrát rozvlnil jankovskou síť. Divizní soupeř stačil v úvodu držet krok, ale domácí poté nastartovali gólostroj, který navíc po změně stran podpořili velkým množstvím střídání a čerstvými silami.

FC Písek - SK Jankov 7:1 (3:1)

Branky: 15., 43. a 51. Presl, 40. Kočí (pen.), 52. Slepička, 66. Řezáč, 86. Rendla - 17. vlastní (Rendla). Rozhodčí: Lepič - Patričák, Záhorský. Diváků: 60.

Písek: Hajdušek (46. Rondzik) - Benetka, Rendla, Běloušek, Hrachovec (46. Grobár) - Debellis, Froněk, Kočí, Milec, Presl - Slepička. Po hodině hry odešli: Kočí, Froněk, Slepička, Presl, Běloušek a Debellis a nahradili je: Řezáč, M. Held, Kinkor, Musil, Holub a Voráček.

Jankov: Komárek (46. Pavelec) - Jirkovský, Lošek, Kroneisl, Zajíc - Bürger, Kollár, Maršán (70. Holba), Beránek (46. Kočer) - Mužík (46. Maurer), Pořádek (46. Šebelka).

Následující domácí utkání: V úterý 18. července v 16 hodin: FC Písek – AC Sparta jun.

 
 
Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle