Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novou sezonu otevře předkolo poháru. Letní turnaje pořádají Milevsko, Olešník a N. Ves

 
pátek, 14. července 2017, 08:56

Jako první vstoupí do nového fotbalového ročníku 2017/18 v rámci předkola Mol Cupu jihočeské trio Soběslav, N. Včelnice a Roudné. Začíná seriál přípravných zápasů a turnajů. V Milevsku se bude vzpomínat na Jaroslava Dědourka, v Olešníku na Miloslava Ježka a v Nové Vsi na Pavla Tvaroha.

K prvním tréninkovým dávkám si jihočeská mužstva přidají o víkendu i první herní přípravu. Na pořadu je několik atraktivních zápasů. Už v pátek hostí přeborové Katovice ambiciózní Písek, který posílil o několik kvalitních hráčů. Exkrajská Planá přivítá nováčka KP Sokol S. Ústí.

Dva naši zástupci ve FNL poměří síly se soupeři z ČFL. Českobudějovické Dynamo si pozvalo na Složiště před generálkou ve Velvarech (1. kolo poháru) Benešov. Ve finiši s přípravou je i nově poskládané Táborsko, které si zatím vede nad očekávání. Tým kouče Nádvorníka prověří na Strahově Frýdkův Loko Vltavín.  

V sobotu dopoledne hostí Písek divizní Jankov, Čížová se na hřišti v Karlštejně utká s Královým Dvorem. Č. Krumlov si pozval vimperský Šumavan a zbylý divizní tandem Roudné – Soběslav se neděli představí v poháru. Hradečtí vyráží za přípravou do Pelhřimova.

Legendy v Olešníku: přijedou Panenka, Dobiáš a Lafata

Patnáctý ročník Memoriálu Miloslava Ježka odstartuje v sobotu zápasem starých gard, v němž nastoupí internacionálové a mistři Evropy Antonín Panenka a Karol Dobiaš. Za Dream Team Zbyňka Rysa by měl nastoupit olešnický odchovanec David Lafata.

V Nové Vsi u Č. Budějovic pořádají premiérový ročník Memoriálu Pavla Tvaroha – o pohár starosty. Na Letním stadionu v Milevsku se koná 22. ročník Poháru FC ZVVZ Milevsko a zároveň 6. ročník Memoriálu Jardy Dědourka za účasti domácího týmu, Písku komb., Táborska B a Čimelic.

KAM ZA FOTBALEM

Pátek 14. července: 18.00 Katovice – Písek, 18.30 Planá n. Luž. - Sokol S. Ústí

Sobota 15. července: 10.30 Kr. Dvůr – Čížová (Karlštejn), 11.00 Dynamo ČB – Benešov (Složiště), 15.00 Loko Vltavín – Táborsko, 17.00 Č. Krumlov – Vimperk, Pelhřimov – J. Hradec

Program turnaje v Olešníku: 11.00 Old boys Olešník – Old boys Jirkov, 13.00 Olešník – Vodňany, 14.15 SKP ČB – Rys Dream Team, 15.30 o 3. místo, 17.00 finále

Program turnaje v Milevsku: 12.00 Milevsko – Písek komb., 13.30 Čimelice – Táborsko B, 15.45 o 3. místo, 17.00 finále

Program turnaje v Nové Vsi: 12.45 AC Máj – Panthers Bechyně, 14.00 TJ Nová Ves – SK Včelná, 15.15 o 3. místo, 16.30 finále

Neděle 16. července: 17.00 Soběslav – Sedlčany, N. Včelnice - Roudné

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle