Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Juniorky Dynama a Plzně se utkaly v Písku. Porážku Jihočechů zmírnil Škoda

 
středa, 12. července 2017, 16:43

Juniorka českobudějovického Dynama nastoupila ve středeční přípravě proti velice zdatnému soupeři. Svěřenci trenérů Lengyela a Vlčka chtěli Západočechům oplatit jarní porážku 1:3, ale nakonec podlehli stejným rozdílem. Jediný gól černobílých zaznamenal Martin Škoda.

Jihočeši svým soupeřům situaci značně usnadnili, když je mezi 10. a 15. minutou po svých hrubých chybách pustili do dvoubrankového vedení. Poté mohl nejenom snížit, ale i dokonce i vyrovnat Chylík, ale ani v jedné ze svých příležitostí neuspěl. V té první přeloboval nejenom gólmana, ale i branku, v té druhé po samostatném úniku střílel vedle.

Když po špatném odkopu domácího brankáře utekli Plzeňáci už na rozdíl tří gólů, s Jihočechy to vypadalo zle, nedobře. Navzdory velice nepříznivému stavu se vzchopili a hru vyrovnali. Dostávali se častěji před soupeřovu branku a výsledkem zvýšeného úsilí byl Škodův gól, kterého dosáhl po ukázkové spolupráci se Štifterem – 1:3. Více branek už ani na jedné straně nepadlo.

„Příprava to byla velice dobrá, i když jsme prohráli. Ale dovolil bych si poznamenat, že výše porážky je pro nás hodně krutá. V sobotu jsme měli odehrát další přípravu, ale nakonec se zápas nekoná. Příští úterý pak hrajeme s Rudolfovem a v pátek nastoupíme v Českém Krumlově,“ řekl Jihočeskému fotbalu Lengyelův asistent Jiří Vlček.

SK Dynamo Č. Budějovice U21 – FC Viktoria Plzeň U21 1:3 (0:2)

Góly: Škoda - Vais, Mudra, A. Weickert. Rozhodčí: Babka.

Dynamo: Luksch – Krejčí, Frnoch, Rauscher, Zachař – Kubata, Štifter, Matoušek – Škoda, Kadlec, Chylík. Střídali Colin, Smetana, Navrátil.

 
 
Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle