Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovice zahájily přípravu na novou sezonu, k prvnímu přípravnému utkání přijede Písek

 
úterý, 11. července 2017, 20:45

V úterý v 18 hodin byla zahájena letní příprava dalšího z celků krajského přeboru. K prvnímu tréninku v novém tréninkovém oblečení vyběhli fotbalisté Katovic.

Předseda SK Otava Katovice Tomáš Hajdušek přivítal jak stávající členy kádru, tak nové posily: „Naším největším posílením je fakt, že jste nikdo ze základního kádru neodešel, přestože někteří z vás měli nabídky na působení ve vyšších soutěžích. Vážíme si toho, že zůstáváte. A radost máme i z toho, že se k nám ze Strakonic připojili Petr Provazník a Saša Kagui. Věříme, že se vám bude u nás líbit a vybojujete si dostatečné herní vytížení,“ řekl hráčům šéf klubu.

K prvnímu přípravnému utkání přijede v pátek 14. července soupeř velice atraktivní – FC Písek. Hrát se bude od 18 hod. v Katovicích na hlavním hřišti.

V dalších zápasech přivítají Katovičtí postupně Nepomuk, Sušici a Bernartice. Všechny zápasy se odehrají v Katovicích.

Trenérská dvojice Roman Malý – Jiří Kříž bude mít k dispozici pro následující sezónu tento kádr: Holý, Provazník, Švehla – Blatský, Cibulka, Matas, Hajdušek, Horejš, Hromíř, Kagui, Koutský, Miklas, Požárek, Repa, Schánělec, Uher, Zoubek.

Přípravné zápasy:

pá 14. 7. od 18:00    Katovice – Písek
so 22. 7. od 10:00    Katovice – Nepomuk
pá 28. 7. od 18:00    Katovice – Sušice
so 5. 8. od 17:00      Katovice – Bernartice

Úvodní zápas v KP:

so 13. 8. od 17:00     Olešník - Katovice

Napsal(a) Jan Škrle