Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální sestava KP: Gólové žně v Čimelicích a Milevsku

 
pátek, 23. června 2017, 13:07

S hattricky se v závěru krajského přeboru roztrhl pytel. Nechyběl ani v posledním vystoupení sezony a proti poslednímu Ševětínu se o něj zasloužil milevský Jan Šimák, jehož jsme vyhlásili Mužem 30. kola.

Korunu pro nejlepšího střelce sezony si vystřílel soběslavský Martin Dvořák. Pětadvacátou trefou rozhodl zápas s Dačicemi. V sestavě kola se útočník mateřské Kamenice nad Lipou, který hostoval v Pelhřimově a Žirovnici, objevuje již podesáté. V těsném závěsu skončil s 24 góly Vladimír Uher z Katovic, kouči Malému nechyběl ani v jednom utkání. V derniéře s Hlubokou zařídil úvodní branku.

Z posledních čtyř zápasů získal Olešník jen bod, ale obránce Marek Pomeje si svými výkony řekl třikrát po sobě o zařazení do ideální jedenáctky. Čimeličtí završili historickou sezonu třetím místem a výhrou proti sestupující Plané. Střelecky se dařilo záložníkům Davidu Varhanovi a Tomáši Zelenkovi, k nimž se přidal i Miloslav Káš.  

V závěru to nejčastěji střílelo J. Hradci. Výrazně se na tom podílel Radim Koutný, který skóroval v posledních čtyřech duelech. Z penalty nezaváhal ani v předehrávce s Protivínem. Sebastian Hosnedl obstaral vítěznou rozlučku Oseku proti Želči s Martinem Petrem, který patřil k nejlepším hráčům druhého týmu tabulky. Rudolfov skončil jen těsně pod medailovými pozicemi, když nashromáždil rekordní počet 53 bodů. K výhře s Olešníkem k tomu přispěli stoper Jan Novotný a brankář Tomáš Teringl.                    

Střelecká tabulka: 25 – Dvořák (Soběslav), 24 – Uher (Katovice), 21 – Tauber (Hluboká), 18 – Toman (Dačice), Pouzar (Rudolfov), 17 – Šmídmajer, Štos (Olešník), 16 – Požárek (Katovice), 14 – Průcha, 13 - Holzepl (oba Třeboň), Barda (Milevsko), 12 – Trčka (Planá), 11 – J. Vorel, Moravec (oba Protivín).

Žluté karty: 16 – R. Novotný (Želeč), 15 – Pospíchal (Planá), 13 – J. Vorel (Protivín), Hrbáč (Rudolfov), Cahyna (Třeboň), 12 – Pouzar (Rudolfov), Moravec (Protivín), 10 – Hajdušek (Katovice), Pichlík (Písek B).

Nejtrestanějším hráčem sezony byl ševětínský obránce Petr Wolf (26), který v podzimních 11 zápasech nasbíral 5 žlutých karet a 2 červené. Jaro strávil v Rakousku.


Ideální sestava 30. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Tomáš Teringl (Rudolfov/3)

Martin Petr (Želeč/1), Jan Novotný (Rudolfov/4), Marek Pomeje (Olešník/4)

David Varhan (Čimelice/1), Radim Koutný (J. Hradec/5), Tomáš Zelenka (Čimelice/2), Sebastian Hosnedl (Osek/2)

Martin Dvořák (Soběslav/10), Vladimír Uher (Katovice/6), Jan Šimák (Milevsko/1)

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle