Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální sestava KP: Trenéři zralí na kardio. Soběslav spasili Šmídmajer s Dvořákem

 
pátek, 2. června 2017, 11:04

To byl zápas! Takový obrat jsme letos v krajském přeboru neměli. Trenéři Táborský a Hajič několikrát během divoké první půle zažili pořádný nápor na srdeční soustavu. Za čtvrt hodiny vedl Olešník 3:0, ve 36. minutě už byl stav 3:3! Dokonalý zvrat vedoucí Soběslavi zařídili útočníci Jiří Šmídmajer dvěma zásahy během minuty a vyrovnáním Martin Dvořák. Koukněte na video ze spartakovské dílny, góly v sítích brankářů Jirkala a Kuníka stojí zato!

Milevsko překvapilo výkonem v předehrávce na Hluboké. V čele se zadákem Jiřím Kosobudem (bratra stopera Želče Ondřeje) sebrali domácí dva body za remízu a několikrát ohrožovali výborného Aleše Vacla v domácí svatyni.

Čimelice dominovaly v Dačicích ve druhé půli. Pět obdržených gólů doma Centropen dlouho nepamatuje. Obránce Karel Řezáč dokázal podruhé po sobě vsítit dva góly, útočník Jakub Svojše mohl v poklidu po své druhé brance střídat už v 66. minutě. Střelnici si otevřel Rudolfov proti oslabenému Oseku. Hosty uchránil od většího debaklu brankář Jiří Chaluš, na domácí straně dominovali stoper a kapitán Jan Novotný a ve středu zálohy Jan Šindelář.

Nestárnoucí Jan Zušťák (42) rozhodně nepatří do „starého železa“. Prokázal to v duelu s poslední Planou, která sahala po cenném bodu, aby opustila poslední příčku, ale v poslední minutě podruhé neustrážila píseckou ikonu a to se nevyplácí. Krásným gólem korunoval svůj výkon s Katovicemi Ondřej Prášil se svou oslabenou družinou. A to byl zdravotně limitován, jak nám coby trenér Písku po dopoledním zápase ČFL prozradil: „Můžu jenom běhat, do míče nekopnu.“  

Skvělý kousek předvedl hradecký středopolař Ondřej Černoch. V Ševětíně byl během první půle k neudržení a na tu dobu se proměnil v obávaného kanonýra. Po pěti minutách dal dva góly, ve 39. minutě zvyšoval svým čtvrtým gólem na 1:4. Ani vteřinu jsme neváhali, koho zvolit za Muže 27. kola.


Ideální sestava 27. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Aleš Vacl (Hluboká/1)

Karel Řezáč (Čimelice/3), Jiří Kosobud (Milevsko/2), Jan Novotný (Rudolfov/3)

Jan Šindelář (Rudolfov/3), Ondřej Černoch (J. Hradec/4), Ondřej Prášil (Protivín/5)

Jakub Svojše (Čimelice/1)

Martin Dvořák (Soběslav/9), Jan Zušťák (Písek B/1), Jiří Šmídmajer (Soběslav/6)

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach