Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Závěrečné utkání bylo pro ženy Mokrého vítězné. V baráži o ČFL hostí Sázavu

 
čtvrtek, 1. června 2017, 11:26

V posledním divizním kole zajížděly ženy z Mokrého do Bernartic, kde má tým Mabapy domácí hřiště. Poslední divizní zápas se vyvíjel jednoznačně a byl v režii žen z Mokrého, které zaslouženě vyhrály divizní skupinu D.

První poločas skončil 0:4 a svůj první hattrick nastřílela Tereza Koláčková během třinácti minut, a další branku přidala ještě ve druhém poločase. Ve střeleckých statistikách se umístila na 5. místě a na svém kontě má 23 branek.

Dvakrát se trefila snajperka soutěže Eliška Šturmová, která v celé sezóně nastřílela krásných 53 branek. Na světelné tabuli tak nakonec svítil výsledek 2:6.

FK Mabapa - TJ Mokré 2:6 (0:4)

Branky: Pretzelmayerová 2 - Koláčková 4, Šturmová 2. Rozhodčí: Smrček. Diváků: 80.

Mabapa: Ročovská – Tomanová, Kubešová, Hlaváčková, Hanzlíková, Grecmanová, Bardová, Šlechtová, Pretzelmayerová, Pletková.

Mokré: Zákostelecká – Minaříková, Kroutlová, Šturmová, Chaloupková, Eliášová, Mačková, Rousková, Spergerová, Koláčková, Novotná, Zemanová, Jašková, Hrabánková, Čadová.


Dovolujeme si Vás pozvat na 1. kolo baráže o postup do České fotbalové ligy žen

TJ MOKRÉ vs. SPS SÁZAVA U LANŠKROUNA

utkání se hraje v neděli 4. června 2017 v 15 hod. na hřišti v Mokrém.

Přijďte fandit a podpořit nás v těžkém utkání. Vytvořme pomyslného 12 hráče, kterým budete Vy.

Napsal(a) TJ Mokré | Foto Martinka Faustová