Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vožičtí nezachytili v D. Bukovsku první poločas

 
středa, 31. května 2017, 07:57

Mladá Vožice po dvou nerozhodných výsledcích s prvními dvěma celky ze špice D skupiny I. B třídy podlehla stále se lepšícímu D. Bukovsku a v jarní tabulce jí patří se ziskem pouhých šesti bodů poslední příčka. Naštěstí má nahráno z podzimní části, kdy skončila druhá.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý:  „Dnes jsme neodehráli dobrý zápas a prohráli. Většinu zápasu se hrálo na naší polovině, poprvé jsme inkasovali ve 21. minutě, když Bukovští zahrávali volný přímý kop ze zhruba pětatřiceti metrů od naší brány, na centrovaný míč si naskočil domácí hráč a usměrnil ho k tyči Hanzalovy branky, 1:0. Druhou branku jsme obdrželi chvíli před koncem prvního poločasu. Ve 42. minutě jsme propadli u lajny a centrovaný balon dostali domácí nadvakrát do naší brány, 2:0. Do přestávky se už nic nestalo a do šaten jsme šli za tohoto stavu.
Druhý poločas už byl zcela pod taktovkou domácích, vytvořili si několik vyložených šancí, dvakrát nastřelili tyč a jednou břevno, ale branku už nedali. Naopak před konce jsme si vytvořili dvě slibné šance my, ale bohužel obě ztroskotaly na bukovském brankáři. A tak zápas skončil 2:0 a my si z Bukovska odjíždíme bez bodu.
Příští utkání hrajeme v neděli 4. 6. od 17 hod. doma v Souhradí proti Jistebnici a budeme chtít získat všechny tři body. Všichni jste srdečně zváni.“

TJ Dolní Bukovsko - Sokol Mladá Vožice 2:0 (2:0)

Góly: 21. Zahradník, 42. Klika. Rozhodčí: Křížek – Schwarz, Hora. ŽK: (Hanzal/MV). Diváků: 100.

Ml. Vožice: Hanzal – Struska, Teplo, Schorný, Kubále O. (46. Zachariáš) – Svatek T., Kříženecký L. (40. Kukla P.), Písařík, Dušek T. – Kubále P., Kříženecký M. (58. Fiala).

Napsal(a) Redakce