Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Horští troubí na poplach. Prohráli pošesté v řadě

 
středa, 24. května 2017, 09:02

Další nevydařené utkání sehráli ratibořští fotbalisté na domácím trávníku proti K. Řečici. Přitom ještě v 69. minutě drželi nadějný výsledek 1:0, ale soupeř nejprve vyrovnal a pak jim zasadil druhým gólem zdrcující úder. Situace ratibořského týmu na konci tabulky je tak již velmi vážná.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hory Václava Hoffmanna: „Do dalšího důležitého domácího utkání jsme šli s cílem konečně zvítězit a získat tolik potřebné tři body. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a každý ze soupeřů si vytvořil po jedné gólové šanci, ale bez gólového využití.
V 52. minutě jsme se ujali vedení z pokutového kopu, který proměnil Dominik Feichtinger. V 58. minutě se ocitl v obrovské šanci Tomáš Pechánek, ale jeho střela bohužel mířila nad branku hostujícího mužstva. V 69. minutě jsme se pro nás již tradičně dopustili hrubé chyby a náš soupeř pohodlně vyrovnal. Od tohoto okamžiku byl soupeř lepší a nám již evidentně docházely síly. Náš soupeř v 79. minutě dokonal obrat ve skóre a upravil na konečných 1:2. My jsme pak již k vyrovnání neměli dostatek fyzických ani psychických sil.
Boj o zachování I. B třídy přesto ještě nevzdáváme, ale bude to již velice těžké. V našem dalším utkání nastoupíme opět na domácím hřišti v sobotu 27. 5. od 17 hodin proti mužstvu Tatran Lomnice nad Lužnicí. Věřím, že nás naši věrní diváci přijdou i na toto velmi důležité utkání povzbudit v hojném počtu.“

SK Ratibořské Hory - Sokol Kardašova Řečice 1:2 (0:0)

Branky: 52. Feichtinger z penalty - 69. Jánošík, 79. Kovář. Rozhodčí: Schwarz - Hučík, Přikryl. Diváci: 80.

Rat. Hory: T. Hoffmann - R. Pechánek (20. Blovský), Kutiš, Fišer, Vocílka - Feichtinger, Vaněček, S. Mareš, Breda (46. Knotek) - T. Pechánek (85. L. Balík), V. Říha.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská