Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice podruhé vyzrály na Novou Ves

 
čtvrtek, 18. května 2017, 12:10

Novoveští přivítali Ledenice, kterým chtěli vrátit porážku z podzimní části (0:2). Ani v odvetě se jim nepodařilo skórovat, naopak závěr vyšel Ledenicím dokonale a připravily N. Vsi první domácí porážku v sezoně při její premiérové účast v B třídě.

První šanci zápasu měl domácí Brožka v 19. min., když Procházka přehodil stopery a Brožka ze vzduchu pálil nad. O chvíli později vnikl Brožka do vápna, ale místo střely zvolil nepřesnou přihrávku na Procházku. Ve 27. minutě kopal přímý kop zpoza vápna Kohout. Jeho technická střela orazítkovala břevno Ledenic. Zakrátko centroval Neumann ml., ale balón se stočil k bráně a skončil opět na břevně.

Ve 41. minutě zakročil Bartizal proti střele mezi nohy míč udržel. Poslední šanci první půle měl Procházka. Po rohu šel míč od Boháče přes Holého k Češkovi, jenž se zbavil dvou hráčů a kolmicí vyzval ke skórování Procházku. Ten ale pokazil první dotek a skluzem do brankáře si vysloužil žlutou kartu.

První šanci druhé půle měl opět Brožka, když k němu procpal míč Procházka. Brožka to však nečekal a promáchl. Poté už udeřili hosté, kteří dokonale ovládli závěr střetnutí.

V 76. minutě obešel Fencl ve vápně Janečka a předložil míč Winklerovi, jemuž nedělalo problém otevřít skóre, 0:1. V 80. minutě po zkažené přihrávce od jednoho ze stoperů unikl Fencl a poradil si i s Bartizalem, 0:2. V 85. minutě hlavičkoval na malém vápně Brožka. Hlavičku k tyči Svoboda perfektně chytil. V poslední minutě se skóre měnilo naposledy. Po dalším úniku se prosadil Kadlec a uzavřel na konečných 0:3 pro Ledenice.

TJ Nová Ves - Slavoj Ledenice 0:3 (0:0)

Góly: 76. Winkler, 80. Fencl, 90. Kadlec.

N. Ves: Bartizal - Češka (90. Holzer), Boháč (K), Janeček, Kohout - Neumann ml., Graman, Janovský, Holý - Procházka, Brožka V.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach