Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zlatá Koruna učinila v Kájově důležitý krok k postupu

 
čtvrtek, 18. května 2017, 11:28

Středeční dohrávka okresního přeboru Českokrumlovska měla hodně napovědět o konečném vítězi. Druhý Kájov hostil vedoucí Zlatou Korunu, která v minulém střetnutí nečekaně prohrála na půdě frymburského béčka. Šlágr vyzněl jasně pro okresního lídra. Prohra 1:5 je však pro domácí až příliš krutá.

Domácí trenér Miroslav Grabec vyslal do utkání sestavu Galko - V. Žilavý, Němec, Petřík, Doubek - Werner, I. Didkivski, Haláček, A. Didkivski - Čabela, P. Najbrt, střídali Šmikmátor, Baláž a Kolaj, ale nerozhodný stav udržela jen něco málo přes čtvrt hodiny.

Trestný kop Ohnsorga našel na zadní tyči hlavu Rychtáře a nejlepší střelec soutěže načal svůj hattrick, 0:1. Ve druhém poločase prošel středem mladý Steinocher a bodlem k tyči zvýšil na 0:2. Kájov opověděl snížením. Na zadní tyči našel Kolaj Haláčka, který umístěnou placírkou dal na 1:2.

Domácí se snažili o vyrovnání, ale po rohu Slámy se k odraženému míči Rychtář a zvýšil na 1:3. Další odražený míč si zpracoval Rychtář na levou nohu a napálil míč přesně do šibenice, 1:4. Závěrečný gól dal nejlepší hráč na hřišti Sláma, když obešel několik hráčů, brankáře a napálil míč pod břevno na konečných 1:5. „Zlatka“ je po dlouhých osmi letech blízko k návratu do krajské I. B třídy. 

Sokol Kájov – SK Zlatá Koruna 1:5 (0:1)

Góly: 56. Haláček - 18., 69. a 88. Rychtář, 50. Steinocher, 89. Sláma. Rozhodčí: Hladík - Holub, Janda.

Napsal(a) Jan Petřík, redakce | Foto SK Zlatá Koruna