Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 25. kole KP

 
středa, 17. května 2017, 17:25

Ohlasy 25. kola se věnují třeba sobotnímu duelu Ševětína a Plané, dvou zklamaných týmů, které se s velkou pravděpodobností v příští sezóně KP už neobjeví. Stejně jako Planá (1:3) si i další hostující mužstva otevřela na hřištích soupeřů střelnici. Katovice vyloupily Písek po výsledku 3:5, Milevsko nedalo šanci domácímu Oseku (0:3) a vedoucí Soběslav si po velmi dobrém výkonu a výsledku 1:4 odvezla tři body z Rudolfova.

VÝSLEDKY 25. KOLA KP

SK ŠEVĚTÍN - SOKOL PLANÁ NAD LUŽNICÍ 1:3 (1:1) 

GÓLY: 34. KUPEC (11) - 23. ŠVEC, 85. ŠIROKÝ, 88. TRČKA.
ROZHODČÍ: ŠAFRÁNEK - REISNER, VICAN. DELEGÁT: SZÜCS. BEZ KARET. DIVÁKŮ: 40.


ŠEVĚTÍN: L. NOVOTNÝ – MOHAMED, KUPEC, KŘÍHA, SVÁTA – VONEŠ (73. ŠVEJDA), BOHONĚK, P. NOVOTNÝ (87. LUKUCZ), VALTA - R. NOVOTNÝ, HINDY. TRENÉR MIROSLAV KOLÁČEK.

PLANÁ: FAJFRLÍK – WELZL (46. ŠIROKÝ), HANDREJCH, ANDĚL,  JANOVSKÝ – DO TRUNG, PÖSINGER, POSPÍCHAL, ŠTIAK – ŠVEC, TRČKA. TRENÉR RADIM HEŠÍK.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: KUPEC - FAJFRLÍK, DO TRUNG, PÖSINGER.

Miroslav Koláček, trenér Ševětína: „Ševětín po řadě šancí obdržel v posledních deseti minutách dvě branky a nemá ani bod. Hosté dobře bránili a hrozili z brejků. My jsme měli vychýlenou mušku."

Radim Hešík, trenér Plané: „Naprosto neatraktivní utkání pro oko diváka a nervy drásající pro trenéry. Opět s družinkou nejstatečnějších jsme se od první minuty přizpůsobovali zvláštnímu systému hry domácích a fotbal plakal. Nicméně jsme dali branku na jedna nula a místo navýšení skóre jsme inkasovali po naprosto zbytečné penaltě. Do druhého poločasu nemohl nastoupit kapitán Welzl, který po dvouměsíční pauze vstoupil poprvé na hřiště, aby týmu pomohl, a museli jsme ho pošetřit. Za něj nastoupil náš jediný hráč na střídačce Maroš Široký, který přinesl uklidnění těsně před koncem utkání na 1:2. Za pár minut na to se do otevřené obrany dostal Pospíchal s Trčkou a chladnokrevně akci zakončili na konečných 1:3. Výsledek dobrý, konečně mohl zaznít po dlouhém čase v kabině vítězný pokřik. Hra však zatím paradoxně nejhorší za dobu mého působení v Plané."


 TJ OSEK - FC ZVVZ MILEVSKO 0:3 (0:2) 

GÓLY: 7., 27. PETR DVOŘÁK, 62. MARVAN.
ROZHODČÍ: MACKO - KRAUSKOPF, TUPÝ. DELEGÁT: KUČERA. ŽK: 2:3 (BROŽ, BLAŽEČKA – KOMÁREK, KOUTNÍK, PATÁK). DIVÁKŮ: 60.


OSEK: CHALUŠ – KREJČÍ, CARDA, BRABEC, ČAPEK (80. HANÁK) – HOSNEDL, J. HOCH, BLAŽEČKA, MRÁZ, BROŽ – ŘÍSKÝ. TRENÉR JAROSLAV VOŘÍŠEK.

MILEVSKO: ŠMITMAJER - M. NOVOTNÝ, VAKOČ, KOSOBUD, MÁLEK - MARVAN, KOMÁREK, SEDLÁK, KOUTNÍK (83. ALEXA) – ŠIMÁK (46. PATÁK), PETR DVOŘÁK (85. P. NOVOTNÝ). TRENÉR MIROSLAV STRNAD.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: NIKDO – KOMÁREK, DVOŘÁK.

Jaroslav Voříšek, trenér Oseku: Hosté už v 7. min. otevřeli skóre, když po kolmici a následné kličce na brankáře Chaluše dokázal milevský Petr Dvořák z autové čáry trefit bránu. Ve 27. min. po autu zprava a zpětné přihrávce volný Dvořák opět skóroval. Přestože jsme si vytvořili několik šancí, naše hra tentokrát postrádala dynamiku a  působila těžkopádně. Ve 45. min. se po přihrávce Hocha ocitl ve slibné příležitosti Hosnedl, ale pouze přestřelil. Po obrátce nás mohl dostat do hry Mráz, ale v tutovce trefil pouze rukavice hostujícího gólmana. V 68. min. po standardní situaci a chybě Chaluše zvýšilo Milevsko na 3:0 a zaslouženě zvítězilo."

Miroslav Strnad, trenér Milevska: Jeli jsme do Oseka potvrdit naše vítězství z Katovic a to se nám nad míru povedlo. Věděli jsme, že Osek má nebezpečné standardní situace, na ty jsme se dobře připravili. Celá defenzíva byla stoprocentní a celé mužstvo kompaktní. Zápas jsme zlomili hned v první půli, kdy kromě dvou branek jsme měli další  tři  šance, které jsme nevyužili.  Myslím, že výhra 3:0 byla naprosto zasloužená, a tří bodů z Oseku si velmi ceníme. Tím jsme našemu kapitánovi Pepovi Komárkovi dali i hezký dárek k jeho kulatinám. "


FK OLEŠNÍK - FK JINDŘICHŮV HRADEC 1910 1:0 (1:0)

GÓL: 20. DUDEK.
ROZHODČÍ: KLÁTIL - POLÁK, PŘIBYL. DELEGÁT: VRZAL. ŽK: 2:4 (HELLER, M. STUDNIČKA – KRÁLÍČEK, KUČERA, PRINC, M. VOTAVA). DIVÁKŮ: 100.


OLEŠNÍK: JIRKAL – NÝDL, POMEJE, HELLER, DRÁB (76. VAŘÁK) – M. STUDNIČKA, ČERVENKA, TRESSL (86. KŘÍŽ), ŠÍMA – DUDEK (67. ŠAHAJDA), ŠTOS. TÝM VEDL ROMAN CHLUMECKÝ.

J. HRADEC: REŠL – M. ŠENKÝŘ, KRÁLÍČEK (81. PRINC), VÖLFEL, M. VOTAVA – KUČERA, T. ŠENKÝŘ, BERÁNEK, BLAŽEK, F. VOTAVA – CHALUPSKÝ. TRENÉR MAREK ČERNOCH.    

NEJLEPŠÍ HRÁČI: M.STUDNIČKA, ČERVENKA – KUČERA, VOTAVA, MASÉR ALDORF

Roman Chlumecký, zastupující trenér Olešníku: S přístupem kluků jsem byl spokojen. Tak nějak plnili, co jsme si řekli. První půlhodinu jsme měli všechno pod kontrolou a podařilo se nám i skórovat. Hradec hrál spíš poziční hru, do výrazné šance se nedostal. Koncentrovaným výkonem a kolektivním pojetím jsme duel nakonec dotáhli k vítězství."

Marek Černoch, trenér J. Hradce: Z naší strany to byl velmi špatný zápas, směrem dopředu jsme byli naprosto neškodní a v celé nahotě se projevila absence tří klíčových hráčů. S tím jsme se nedokázali vypořádat. Sice jsme měli územní převahu, ale ta nám byla naprosto k ničemu. Domácí zvítězili zaslouženě."


 FC PÍSEK B – SK OTAVA KATOVICE 3:5 (2:1) 

GÓLY: 24. ZUŠŤÁK, 26. ŘEŽÁBEK, 58. HRALA – 77., 82. UHER, 2. REPA, 52. HAJDUŠEK, 61. POŽÁREK.
ROZHODČÍ: JAROLÍM – HERZOG, HANES. DELEGÁT: PEČENKA. ŽK: 0:1 (HAJDUŠEK). DIVÁKŮ: 105.


PÍSEK B: VARYŠ – ŽUREK, ZUŠŤÁK, VÁCLAVÍK, HUDÁK – VELEK (83. JEVČÁK), HRALA, ŘÍHA, VÁCHAL (75. MACHOVSKÝ) – ŘEŽÁBEK, VOTAVA (64. STRÁSKÝ). TRENÉR JAROSLAV PTÁČEK.

KATOVICE: HOLÝ – KOUTSKÝ, HAJDUŠEK, BLATSKÝ, KOČÍ – ZOUBEK, SCHÁNĚLEC, REPA, CIBULKA (17. HROMÍŘ) - UHER, POŽÁREK. TRENÉR ROMAN MALÝ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: ŘEŽÁBEK, ŘÍHA, HRALA – HAJDUŠEK.

David Pichlík, činovník Písku B: Bohužel ani tři vstřelené branky nestačily a hosté po našich chybách zaslouženě vyhráli. Hrál se rychlý, vyrovnaný fotbal se spoustou šancí na obou stranách,ale Katovičtí byli o ty dva góly přece jenom lepší."

Roman Malý, trenér Katovic: Z Písku bereme jen výsledek. Co se týká předvedené hry, tak spokojení určitě nejsme. První poločas byl opravdu žalostný a až po domluvě v poločase se naše hra o trochu zvedla. Příští týden nás čeká Osek a to musíme hrát o mnoho lépe. "


SK RUDOLFOV – FK SPARTAK SOBĚSLAV 1:4 (1:2) 

GÓLY: 41. KOVAČIČÍN – 13. JANOUŠEK, 37., 58. DVOŘÁK, 81. M. MAZOUCH.
ROZHODČÍ: HOCH – ŽEMLIČKA, KAŠTÁNEK. DELEGÁT: JANÍČEK. ŽK: 0:2 (M. MAZOUCH, NOVÁK). DIVÁKŮ: 100.


RUDOLFOV: TERINGL – PROKEŠ, NOVOTNÝ, KUNA, RYNEŠ – KOCINA (65. PFLEGER), ŠINDELÁŘ, HRBÁČ, KOVAČIČÍN – BAŠČEVAN, JANÁK (71. VEJVAR). TRENÉR OTAKAR MATOUŠ.

SOBĚSLAV: KUNÍK – M. HROMADA, PODRÁSKÝ, BOHÁČ, CHOTOVINSKÝ – M. MAZOUCH, ŠMÍDMAJER, NOHAVA, JANOUŠEK (79. PELTÁN) – FISCHER (70. T. MAZOUCH), DVOŘÁK (86. NOVÁK). TRENÉR RADEK HAJIČ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: KOVAČIČÍN – KUNÍK, DVOŘÁK.

Otakar Matouš, trenér Rudolfova: „V prvním poločase se hrálo nadprůměrné utkání a fotbal musel diváky bavit, bohužel pro nás jsme se opět nevyvarovali fatální chyby a hostující Dvořák ji potrestal a zvyšoval tímto gólem už na 0:2. Do poločasu se nám podařilo Kovačičínem snížit na rozdíl jedné branky, ve druhé půli jsme se chtěli o výsledek ještě porvat. Musím sportovně uznat, že Soběslav však byla lepší a přidala ještě dva góly. My jsme mohli korigovat výsledek v samém závěru, ale Prokeše skvěle vychytal Kuník.“

Radek Hajič, trenér Soběslavi:Troufám si říct, že jsme v Rudolfově vyhráli naprosto zaslouženě. V prvním poločase, který byl hodně svižný z obou stran, se hodně bojovalo a hrálo nahoru dolů. Ve druhé půli už jsme měli přece jen více ze hry, navýšili náskok na tři branky a prolomili rudolfovské prokletí. Musím pochválit celé mužstvo za kvalitní a soustředěný výkon a doufám, že ho zopakujeme v domácím zápase s Hlubokou."


 SOKOL ŽELEČ – SK SIKO ČIMELICE 2:0 (1:0) 

GÓLY: 4. SOKOLT, 63. NOVOTNÝ.
ROZHODČÍ: PETERKA – KORANDA, L. EIBL. DELEGÁT: BENEDIKT. ŽK: 1:0 (NOVOTNÝ). DIVÁKŮ: 50.


ŽELEČ: HOVORKA – ŠKRÁBEK, PAVLIČKO, KOSOBUD, PETR – RABIŇÁK (75. PODROUŽEK), ŠVEC, SOKOLT (70. JANOŠÍK), HOLUB (89. ŠINDELÁŘ), KUKUČKA (83. F. FRONĚK) – NOVOTNÝ. TRENÉR ROMAN LUKÁČ.

ČIMELICE: SLAVÍK – ŘEZÁČ, FARA, NĚMEC, PŠENIČKA – NEKL (64. SVOJŠE), ZELENKA, HEGENBART, VITÁK, PÁVEC – SUCHAN (81. T. FRONĚK). TRENÉR TOMÁŠ SMRČINA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: HOVORKA, KOSOBUD, PAVLIČKO – HEGENBART, PÁVEC.

Roman Lukáč, trenér Želče: „Domácí zápas s Čimelicemi jsme začali povedeně, když hned v úvodu jsme skórovali. To bylo ovšem v první půli od nás vše, pak hráli pouze hosté, kteří se u nás prezentovali velmi dobrým, vyzrálým výkonem. Druhá půle začala o něco vyrovnanější hrou, po vstřelení druhé branky nás Čimeličtí opět zatlačili, naštěstí bez gólového efektu. Podali u nás opravdu výborný výkon."

Tomáš Smrčina, trenér Čimelic: „Podle mě jsme odehráli nejlepší utkání na jaře, ale paradoxně nemáme ani bod. Když necháme soupeři s touhle kvalitou čtyři šance, tak dvě promění. Šancí jsme si vytvořili během utkání dost, ale poslední zápasy nám to tam prostě nepadá. Na bod jsme v tomhle utkání herně rozhodně měli. Je na nás možná poslední zápasy trochu deka a chybí nám lehkost v zakončení a možná i nějaký slepený gól. Snad to zlomíme v dalším utkání doma se Ševětínem."


 CENTROPEN DAČICE – FK PROTIVÍN 1:1 (0:0) 

GÓLY: 57. TOMAN – 47. J. MIKULENKA.
ROZHODČÍ: SEBERA – KOTALÍK, VYCHODIL. DELEGÁT: BICEK. ŽK: 0:2 (MORAVEC, SLÁDEK). DIVÁKŮ: 70.


DAČICE: ZEJDA – MAŠÁT, KNĚŽÍNEK, CELÝ, VACUŠKA – ŠIMÁNEK, KRTEK, TOČÍK, JANÁK, JINDRA – TOMAN. TRENÉR ROMAN BUJDÁK.

PROTIVÍN: HANUS – VOJÍK, J. MIKULENKA, HÁLA (70. SLÁDEK), ROTHBAUER – R. VOJTA, FIALA (65. KUČERA), Z. VOREL, RŮŽIČKA – J. VOREL, MORAVEC. TRENÉR JURAJ KOBETIČ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: JINDRA, ZEJDA, TOMAN – J. VOREL.

Roman Bujdák, trenér Dačic: Chtěli jsme po dvou prohrách zase naplno bodovat. Bohužel se nám to nepovedlo. V prvním poločase jsme byli aktivní prakticky pořád na půli soupeře, ale gól jsme vstřelili pouze z ofsajdu. Druhá půle byla otevřená, hodně šancí na obou stranách. Pro nás je remíza ztrátou, ale nakonec je spravedlivá."

Juraj Kobetič, trenér Protivína: V Dačicích to byl bláznivý zápas, v 1. minutě jsme mohli jít do vedení, ale vzápětí jsme mohli inkasovat. Další průběh se odehrával v tomto módu. Po naší brance jsme další tři tutovky spálili a domácí trestali. Pak jsme měli ještě minimálně dvě možnosti, ale pět minut před koncem to byli domácí, kteří se drali po třech bodech. Bouřka na začátku utkání pobouřila i dění na hřišti. Nakonec jsme byli rádi, že neodjíždíme s prázdnou."


TJ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – JISKRA TŘEBOŇ 2:0 (1:0)

GÓLY: 34. TAUBER, 69. LEGDAN.
ROZHODČÍ: TŮMA – REITINGER, KORANDA. DELEGÁT: F. ŠAFRÁNEK. ŽK: 2:2 (HÁJEK, ŘÍHA - CAHYNA, DIVOKÝ).  DIVÁKŮ: 40.


HLUBOKÁ: VACL – JONÁŠ, ANTOŠ, LEGDAN, ŘÍHA – NĚMEC (83. KRÁTKÝ) – RUBICK (75. T. ADAM), STRÁSKÝ, NITRIANSKÝ – HÁJEK (53. VALENTA), TAUBER. TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

TŘEBOŇ: J. SKÁLA – KODRAS, CAHYNA ,LONSMÍN, KOPECKÝ – MATOUŠEK (82. KUČERA), NEKVINDA (77. HOLÝ), DIVOKÝ, FRANĚK, HOLZEPL - PRŮCHA. TRENÉR ZDENĚK PROCHÁZKA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: LEGDAN, ANTOŠ, CELÝ TÝM – CAHYNA, LONSMÍN.

Petr Řehoř, funkcionář Hluboké: „Zápas s Třeboní byl v prvním poločase velmi důrazný a plný tvrdých zákroků. Rozhodčí Tůma tohle velmi dobře zvládnul, a proto to byl pro diváky velmi dobrý zápas z obou stran. Naši hráči ale v druhém poločase ještě trošku přidali a Třeboň začali přehrávat. A zaslouženě vyhráli celé utkání. Teď jedeme do Soběslavi, která nám má co vracet z podzimu, tak snad tam naši hráči podají stejně dobrý výkon jako proti Třeboni.“

Zdeněk Procházka, trenér Třeboně: „Jednalo se o vyrovnané utkání, domácí byli přece jen fotbalovější. Posadili jsme je ale na koně sami, neboť jsme jim brankovou příležitost připravili ideální přihrávkou - byla to situace do silvestrovského sportu. Poté jsme se pokoušeli o vyrovnání, ale své  příležitosti jsme  nedokázali zrealizovat. Takže přišlo to, co přijít muselo - druhá branka domácích, která rozhodla definitivně o výsledku."

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle