Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladá Vožice zabodovala u vedoucího Lomu

 
úterý, 16. května 2017, 22:07

Po povzbudivé remíze v Lomnici nad Lužnicí cestovali mladovožičtí fotbalisté opět na soupeřovu půdu. A čekal jen ten nejtěžší možný protivník. Suverénně první Lom, který je po roce blízko dalšímu postupu. Tentokrát měl však namále a bod musel zachraňovat v posledních minutách.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý:  „Z Lomu vezeme bod, ale je škoda, že jsme si neodvezli všechny tři, protože jsme ztratili slibné vedení. Od začátku utkání byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách, ale ty vyloženější měli domácí a my byli rádi, že je v poločase stav 0:0. Na vyložené šance vedli domácí 3:1, nás držel vynikajícími zákroky náš brankář Petr Hanzal. Do druhé půle jsme měli výborný vstup a ve 47. minutě jsme šli do vedení. Tomáš Schorný šel do úniku, předložil míč kolem domácího brankáře Tomáši Písaříkovi a ten prostřelil blokující hráče, 0:1. Pak se nám podařilo vedení navýšit. V 63. minutě vystřelil z velkého vápna Tomáš Dušek, jeho střelu domácí gólman vyrazil, ale první byl u míče Martin Dušek a doklepl ho do sítě, 0:2. Po dvanácti minutách v 75. minutě se domácím podařilo ze standardní situace snížit na rozdíl jedné branky, 1:2. A bohužel pro nás, v 89. minutě se Lomským podařilo znovu ze "standardky" vyrovnat, 2:2. V 91. minutě si domácí celek vytvořil ještě jednu šanci, ale ta skončila vedle brány a tak hlavní rozhodčí ukončil utkání a my si vezeme z Lomu bod. V neděli 21. 5. od 17 hod. hrajeme doma v Souhradí proti Lišovu, kde budeme chtít zvítězit. Všichni jste srdečně zváni.“

TJ Sokol Lom - TJ Sokol Mladá Vožice 2:2 (0:0)

Góly: 75. Jelen, 89. Broukal - 47. Písařík, 63. Dušek. Rozhodčí: Havlík – Náprava, Hanzal. Delegát: Vl. Eibl. ŽK: (za hosty Teplo, M. Dušek, P. Kukla). Diváci: 60.

Ml. Vožice: Hanzal – Marek, Břenda, O. Sůva, Teplo (77.  Zachariáš) – Schorný, Písařík, L. Kříženecký, T. Dušek (85. P. Kukla) – P. Kubále, T. Kukla (56. M. Dušek).

Napsal(a) Redakce