Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov otočil domácí duel s Aritmou Praha

 
neděle, 14. května 2017, 19:58

Fotbalisté Jankova se po dvou venkovních prohrách o jeden gól opět představili v domácí Precis aréně a situace v tabulce jim velela vyhrát. Hráči navíc byli motivováni udělat radost svému kouči Ivo Čechovi, který právě dnes slavil šestačtyřicáté narozeniny.

Jenže na jih Čech z hlavního města dorazila Aritma Praha, která rozhodně nechtěla přijet jen na výlet. A také začala mnohem lépe, jelikož jí to domácí fotbalisté svým herním pojetím dost usnadnili. V 14.minutě centroval Modr a Ondřej Rybka volného prostoru v pokutovém území využil k prvnímu gólu utkání - 0:1.

Dost podobnou akci předvedla Aritma v 22.minutě, kdy po dalším centru skóroval Vojtěch Gajecký. Domácí skóre snížili v 34.minutě také po centrovaném balónu. Jan Šebelka poslal míč do vápna a Vojtěch Bürger ho uklidil přesně k tyči - 1:2.

Ve druhé půli se hra Jankova zlepšila a z vytvořeného tlaku přišly šance a také góly. V 57.minutě si na Zajícův rohový kop naskočil Martin Popelka a bylo srovnáno. V 63.minutě měl po Mužíkově přihrávce obrovskou šanci Jan Šebelka, ale gólman Stareček dokázal jeho zakončení vytáhnout na břevno.

Jan Šebelka se dočkal v 73.minutě, kdy dostal dlouhý balón za obranu, obešel gólmana a zařídil Jankovu vítězství - 3:2. Minutu nato ho mohl znovu Šebelka ještě potvrdit, ale v další tutovce opět zasáhl vynikající gólman Aritmy Stareček.

SK Jankov - SK Aritma Praha 3:2 (1:2)

Branky: 34. Bürger, 57. Popelka, 73. Šebelka - 14. Rybka, 22. Gajecký. Rozhodčí: Krejsa - Duchoň, Tesař. Delegát: Havránek. ŽK: 3:2 (Rytíř, Popelka, Bürger - Hrabák, Glasnovič). Diváci: 188.

SK Jankov: Pavelec - Cimerhanzl (37. Pancíř), Popelka, Kroneisl, Zajíc - Bürger, Maršán, Kollár, Rytíř (85. Fajtl) - Mužík (88. Voráček), Šebelka (78. Sedlic).

Aritma Praha: Stareček - Baran, Hrabák, Troníček, Kozel - Junek, Ambrus, Modr, Podobský (72. Bogár) - Gajecký, Rybka (54. Glasnovič).

Nejlepší hráči: Bürger - Rybka, Stareček

Napsal(a) SK Jankov