Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mistryně z Mokrého slavily titul vítězstvím nad Hradištěm

 
čtvrtek, 11. května 2017, 09:35

V nevlídném počasí dorazilo do Mokrého jádro skalních fanoušků v očekávání, zda ženy Mokrého dotáhnou do vítězného konce tažení letošní divizní sezónou 2016-2017.

A ty jim na hřišti odpověděli jednoznačnou výhrou. Od začátku zápasu se ženy snažily o nátlakovou hru a už v 5. minutě se Mokré dostalo do vedení. Do konce prvního poločasu nasázely soupeřkám z Hradiště celý půltucet gólů. A nezastavily se ani po přestávce.

Po výsledku 9:0 mohly už 3 kola před koncem soutěže propuknout vítězné oslavy, při kterých si poděkování užily hráčky i spokojení věrní fanoušci.

„Na holkách byla vidět patrná snaha pobavit diváky a zahrát si pěkný fotbal. Proto skóre narůstalo i díky tomu, že se holky z Hradiště snažily o otevřený fotbal. To však byla voda na mlýn našich hráček, které si dokázaly rychlou přechodovou fází připravovat brankové příležitosti,“ řekl trenér Jiří Hrabánek.

TJ Mokré - TJ Hradiště 9:0 (6:0)

Branky: Šturmová 5, Koláčková 2, Chaloupková, Rousková. Rozhodčí: Hora Karel. Diváků: 30.

TJ Mokré: Zákostelecká – Minaříková, Kroutlová, Šturmová, Chaloupková, Eliášová, Mačková, Rousková, Spergerová, Koláčková, Novotná, Zemanová, Jašková, Hrabánková.

TJ Hradiště: Vaňková – Veselá, Hynoušová, Jamburová, Kálalová, Nimburská, Sigmundová, Sitterová, Štefanová, Michalcová, Cinglová, Hrušková.

Napsal(a) TJ Mokré