Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lomnickou obranu překonal po dlouhých 555 minutách vožický Písařík

 
úterý, 9. května 2017, 12:39

Po čtyřech porážkách Mladovožičtí zabrali na půdě nejlepšího týmu jara. V Lomnici uhráli zaslouženě bod za remízu 1:1. Domácí Tatran poprvé inkasoval po sérii šesti výher v řadě.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý: „Dnes jsme odehráli dobré utkání, které diváky muselo bavit. Hrál se velmi pohledný fotbal. Do zápasu měli lepší vstup domácí a vytvořili si slibné šance, ale buď ztroskotali na dnes dobře chytajícím Hanzalovi, nebo na naší obraně. Po úvodním tlaku jsme se oklepali a ve 12. minutě ujali vedení, poté co Tomáš Písařík vystřelil z pětadvaceti metrů a trefil horní roh branky, 0:1. Hrálo se ze strany na stranu s šancemi na obou stranách, ale žádné zakončení se neujalo a do šaten se šlo za našeho vedení. Po přestávce byla hra vyrovnaná, ale bohužel pro nás se domácím podařilo vyrovnat. Když v 60. minutě lomnický útočník mířil z velkého vápna přesně k tyči, 1:1. Po inkasované brance jsme si vytvořili dobré šance, ale gól se nám vstřelit nepodařilo a málem jsme ještě jeli z Lomnice bez bodu. V 90. minutě už překonali Lomničtí našeho brankáře, toho na poslední chvíli na brankové čáře zastoupil Ondřej Marek a míč odkopl. Pak už hlavní rozhodčí ukončil utkání a my si z Lomnice vezeme bod, který si myslím, že je zasloužený na obě strany. Další utkání hraje v neděli 14. 5. od 17:00 hrajeme v Lomu s prvním celkem tabulky, kde budeme chtít získat nějaké body. Všichni jste srdečně zváni.“

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí - TJ Sokol Mladá Vožice 1:1 (0:1)

Góly: 60. Kaštánek – 12. Písařík. Rozhodčí: Zabilka – Pečenka, Bartyzal. ŽK: 3:2 (za hosty Teplo, Písařík). Diváků: 80.

Sestava Ml. Vožice: Hanzal – O. Kubále, Břenda, Teplo, L. Kříženecký – Marek, Písařík, Š. Kukla, T. Dušek (78. Kuchař) – P. Kubále, T. Svatek (64. J. Smetana).

Napsal(a) Redakce