Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vodňany chystají mezinárodní turnaj přípravek

 
sobota, 6. května 2017, 10:34

FK Vodňany bude na konci května pořádat 2. ročník mezinárodního turnaje přípravek pro ročník 2006 a mladší.

Turnaj se uskuteční v pátek 26. 5. 2017 od 9.00 hod. na hřišti FK Vodňany v Bavorovské ulici. Hrací plocha bude rozdělena na 4 hřiště o rozměrech pro přípravky. Pořadatelé počítají s účastí 24 mužstev z Česka, Maďarska, Polska, Rakouska, Slovenska, Švýcarska a Německa.

„Součástí turnaje bude charitativní akce s motem „Mladí seniorům“ v podobě šlapacího kola od společnosti ČEZ. Účastníci se pokusí našlapat co nejvíce kilometrů.  Bude se hrát o hodnotné ceny a poháry. Jednáme s několika fotbalovými osobnostmi, které se stanou součástí programu turnaje,“ sdělil nám ředitel turnaje Václav Hrachovec s tím, že turnaj proběhne v rámci Rybářských dnů. Vloni si vybraní hráči z jednotlivých mužstev chytili v kádi kapra a odvezli si ho domů.

Startovné činí 1 600,- Kč. V ceně je zahrnut oběd pro všechny účastníky. Pro trenéry je po celou dobu turnaje zajištěno občerstvení v podobě rautu a pití zdarma. Další informace podá zájemcům o start na turnaji Václav Hrachovec, mobil: 606 237 687, email fotbal.hrachovec@seznam.cz. Podrobné propozice zašlou pořadatelé týden před začátkem turnaje.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle