Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 23. kole KP

 
středa, 3. května 2017, 18:50

Vrtochy aprílového počasí dovolily z 23. kola nejvyšší krajské soutěže odehrát jen tři utkání. V sobotu si Rudolfov pozval J. Hradec na Složiště, kde zvítězil 2:1, Milevsko zase doma na umělce podlehlo vedoucí Soběslavi 2:3. Nedělní program se smrskl na souboj Hluboké s Čimelicemi. Domácí v duelu se silným protivníkem potvrdili, že doma jim to šlape a i díky skvělému brankáři Vaclovi uhájili nejtěsnější výhru 1:0. Sestavu a Muže kola vám představíme až po odehrání odložených zápasů.

VÝSLEDKY 23. KOLA KP

SK RUDOLFOV - FK JINDŘICHŮV HRADEC 1910 2:1 (1:1) 

GÓLY: 23. POUZAR (11), 79. BAŠČEVAN - 4. VÖLFEL.

ROZHODČÍ: PETERKA - REISNER, HANES. DELEGÁT: ŠAFRÁNEK. ŽK: 5:3 (JANÁK, NOVOTNÝ, ŠINDELÁŘ, POUZAR, KOCINA – M. VOTAVA, CÍSAŘ, KRÁLÍČEK). DIVÁKŮ: 50.


RUDOLFOV: TERINGL – RYNEŠ, NOVOTNÝ, KUNA, PROKEŠ – HRBÁČ, ŠINDELÁŘ, KOVAČIČÍN, POUZAR – JANÁK (46. KOCINA), BAŠČEVAN (89. VEJVAR). TRENÉR OTAKAR MATOUŠ.

J. HRADEC: REŠL – M. ŠENKÝŘ (85. BLAŽEK), CÍSAŘ, VÖLFEL, M. VOTAVA – T. ŠENKÝŘ, ČERNOCH, BERÁNEK, KUČERA (42. KRÁLÍČEK) – CHALUPSKÝ (78. PRINC), F. VOTAVA. TRENÉR MAREK ČERNOCH.     

NEJLEPŠÍ HRÁČI: HRBÁČ, ŠINDELÁŘ – F. VOTAVA, ČERNOCH, BERÁNEK

Otakar Matouš, trenér Rudolfova: Byl to vyrovnaný zápas, v němž jsme měli trochu víc štěstí než soupeř. Naši první branku vstřelil z penalty Pouzar a vyrovnal skóre na 1-1. Druhý, rozhodující gól dal deset minut před koncem Baščevan. Jsme rádi, že máme tento zápas odehraný a už se těšíme na sobotu do Třeboně."

Marek Černoch, trenér J. Hradce: Čekali jsme těžké utkání s týmem, který chce hrát a hraje fotbal. Už před sezonou jsem Rudolfov tipoval na přední příčky a dokázali, že tam patří. Začátek zápasu byl jasně v režii domácích, nicméně jsme se ujali vedení my po standardní situaci. Rudolfov byl i nadále lepším týmem a jejich aktivita byla vyslyšena diskutabilní penaltou. Potom jsme přidali další branku, bohužel velmi nepřesný a slabý pomezní sudí Reisner mával ofsajd, který viděl jen on. Zápas se vyrovnal a až do konce se hrál celkem rychlý a svižný duel se šancemi na obou stranách. Jednu z nich po chybě našeho obránce domácí využili a rozhodli utkání ve svůj prospěch. Sice to nebylo top utkání, ale svou zajímavost určitě mělo."


 FC ZVVZ MILEVSKO - FK SPARTAK SOBĚSLAV 2:3 (0:3) 

GÓLY: 62. BARDA (11), 71. KOUTNÍK - 13. FISCHER, 19. ŽALDA, 26. DVOŘÁK.

ROZHODČÍ: KRČÍN - TUPÝ, KAŠTÁNEK. DELEGÁT: EIBL. ŽK: 0:3 (KUNÍK, BOHÁČ, NOHAVA). ČK: 0:1 (73. ŽALDA) DIVÁKŮ: 100.


MILEVSKO: PAVEL DVOŘÁK – M. NOVOTNÝ, VAKOČ, P. NOVOTNÝ (46. PATÁK), KOSOBUD – MÁLEK, MARVAN, KOMÁREK, BARDA – KOUTNÍK, ŠIMÁK (46. SEDLÁK). TRENÉR MIROSLAV STRNAD.

SOBĚSLAV: KUNÍK -  CHOTOVINSKÝ, PODRÁSKÝ, BOHÁČ, HROMADA – PELTÁN, NOHAVA (84. M. MAZOUCH), ŽALDA, FISCHER (87. JANOUŠEK) – ŠMÍDMAJER (90. POLIŠENSKÝ), M. DVOŘÁK (75. T. MAZOUCH). TRENÉR RADEK HAJIČ.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: NEHLÁŠENO – CHOTOVINSKÝ, HROMADA

Miroslav Strnad, trenér Milevska: „Vůbec si nedokáži vysvětlit náš výkon v prvním poločase. Kluci mě neskutečně naštvali. Co je platné, že si v kabině děláme rozbor soupeře, když pak prohráváte 0:3. Absolutně jsme nezachytili hru Soběslavi. Pak se těžko obrací výsledek, i když šance jsme na zvrat nakonec měli. Jediným pozitivem dnešního zápasu je, že jsme ten nepříznivý vývoj zdramatizovali, utkání nezabalili, ale co je to platné, když jsme prohráli. Hosté v první půli potvrdili, že mají sílu v ofenzívě a také to patřičně předvedli. Na druhou stranu jsme ve druhé půli byli jasně lepším mužstvem a vytvořili si šance, které by zaručovaly minimálně bod. Proměnili jsme bohužel jenom dvě.“

Radek Hajič, trenér Soběslavi: Ze zápasu v Milevsku jsem měl obavy už z hlediska přeložení na UMT. Nicméně první půle byla z naší strany fantastická, dali jsme tři branky a ještě neproměnili několik příležitostí. Druhou půli hodnotit nebudu, protože bych zbytek sezóny proseděl na tribuně. Asi se projevili ty 'divizní zkušenosti', o kterých hovořil pan Orlíček. Důležité pro nás jsou tři body."


TJ HLUBOKÁ N. VLT. – SK SIKO ČIMELICE 1:0 (0:0) 

GÓL: 75 T. ADAM.

ROZHODČÍ: KOTALÍK – VYCHODIL, L. EIBL. ŽK: 3:2 (ČERMÍN, ANTOŠ, LEGDAN – VARHAN, NEKL). DIVÁKŮ: 150.


HLUBOKÁ: VACL – ANTOŠ, LEGDAN, ČERMÍN, JONÁŠ – NĚMEC, NITRIANSKÝ, STRÁSKÝ, RUBICK (56. ŘÍHA) – HÁJEK (68. T. ADAM), TAUBER (85. KŘIVÁČEK). TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

ČIMELICE: SLAVÍK – VITÁK, FARA, M. NĚMEC, ŘEZÁČ – NEKL (67. ZELENKA), HEGENBART, LISTOPAD, VARHAN (62. KÁŠ), SUCHAN (84. PŠENIČKA) – PÁVEC (66. SVOJŠE). TRENÉR TOMÁŠ SMRČINA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: TAUBER, VACL, NITRIANSKÝ – HEGENBART.

Petr Řehoř, činovník Hluboké:S Čimelicemi jsme sehráli dobré utkání. Hosté měli jen jednu loženou šanci a tu parádním zákrokem chytil Vacl. My jsme jich měli minimálně pět. Gól dal až nakonec Adam krásnou střelou k tyči, když chvíli předtím jsme nastřelili břevno. Jinak hlavně ve druhém poločase jsme byli lepší a po právu jsme vyhráli."

Tomáš Smrčina, trenér Čimelic: „Hrálo se oboustranně vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. V prvním poločase měl za domácí velkou šanci Tauber, u nás zase postupoval sám na brankáře Listopad. Stejně jako v minulém utkání ale uděláme individuální chybu, po které jde soupeř do vedení a nám se pak těžko dostává do hry. Takový je ale fotbal. Musíme se z podobných chyb poučit a zlomit to v dalším zápase.“


Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle