Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká slavila desátou domácí výhru s Čimelicemi

 
neděle, 30. dubna 2017, 20:14

Jediné nedělní střetnutí Ondrášovka krajského přeboru svedlo proti sobě Hlubokou a Čimelice. Svěřencům Františka Cipra se v podzámčí daří a v zápase s minimem šancí na obou stranách vyhráli Adamovým gólem 1:0.

Oba celky patří ke špici krajského přeboru, takže se dal očekávat vcelku vyrovnaný střet. To se také potvrdilo, když od začátku byl boj veden oboustranně takticky, ale přitom i důrazně a bez zbytečných okras. K tomu ostatně samotní hráči neměli ani moc času, protože hráči k sobě přistupovali velice rychle.

První poločas se i kvůli tomu musel obejít bez větších příležitostí, protože obrany hrály prim. Obě strany hledaly marně skulinku, kterou by pronikly na nějaký ten čas až k brance. A když se to ve 40. minutě zdařilo domácímu Tauberovi, když se po odraženém balonu z rohového kopu pokusil o vedoucí gól, ale Slavík byl na místě a míč za svá záda nepustil.

Stejný obraz poskytovalo fanouškům i druhé dějství. Nikdo z duelantů nechtěl chybovat, takže se hrálo poctivě odzadu, ale všechny snahy končily většinou před pokutovým územím obou gólmanů. Opticky měli sice navrch, ale využít svůj mírný tlak dokázali až čtvrt hodiny před koncem. Tauber pálil do břevna a odražený míč dorazil za Slavíka střídající Tomáš Adam, který byl na hřišti sotva pět minut. „Šancí bylo poskrovnu, prim hrály dobře hrající obrany,“ poznamenal František Šůna, vedoucí hlubockého mužstva.


TJ HLUBOKÁ N. VLT. – SK SIKO ČIMELICE 1:0 (0:0)

GÓL: 75 T. ADAM.

ROZHODČÍ: KOTALÍK – VYCHODIL, L. EIBL. ŽK: 3:2 (ČERMÍN, ANTOŠ, LEGDAN – VARHAN, NEKL). DIVÁKŮ: 150.


HLUBOKÁ: VACL – ANTOŠ, LEGDAN, ČERMÍN, JONÁŠ – NĚMEC, NITRIANSKÝ, STRÁSKÝ, RUBICK (56. ŘÍHA) – HÁJEK (68. T. ADAM), TAUBER (85. KŘIVÁČEK). TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

ČIMELICE: SLAVÍK – VITÁK, FARA, M. NĚMEC, ŘEZÁČ – NEKL (67. ZELENKA), HEGENBART, LISTOPAD, VARHAN (62. KÁŠ), SUCHAN (84. PŠENIČKA) – PÁVEC (66. SVOJŠE). TRENÉR TOMÁŠ SMRČINA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: TAUBER, VACL – HEGENBART.


PSALI JSME V SOBOTU: KP: Rudolfov porazil J. Hradec 2:1, Soběslav po skvělém úvodu veze výhru z Milevska


Napsal(a) Milan Šíma | Foto Petr Vlasák