Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Soukeník přijede atraktivní soupeř. Pohárový finalista Opava

 
pátek, 28. dubna 2017, 19:34

Sezimovoústecký Soukeník přivítá v sobotu ve druhé fotbalové lize velmi atraktivního soupeře – SFC Opava. FC MAS Táborsko se pečlivě chystá a plánuje doma zvítězit. Slezané jsou nicméně povzbuzeni domácí výhrou nad Českými Budějovicemi i postupem do finále MOL Cupu přes Mladou Boleslav. Teď se ve své formě přestaví na hřišti Táborska.

Podle trenéra domácích Romana Nádvorníka to bude pro jeho svěřence nejtěžší zápas jara. „Opavě se nadmíru daří. V mistrovské soutěži i v poháru. Sebevědomí dělá ve fotbale moc. Často je to rozhodující faktor na misce vah,“ míní Roman Nádvorník.

Táborsko má za sebou utkání s Baníkem Ostrava, s nímž sice prohrálo nejtěsnějším možným rozdílem 0:1, ale nepodalo vůbec špatný výkon. „My se nebojíme ani Opavy. Ale respektujeme její kvalitu. Čeká nás velmi těžký zápas, na který se dobře připravíme. Pokud podají naši hráči stoprocentní výkon, jsme schopni utkání zvládnout a doma uspět,“ míní trenér FCT. Ten vyzval diváky, aby v sobotu odpoledne zavítali na Soukeník a povzbudili domácí celek. „Atraktivnějšího soupeře u nás na jaře už neuvidí. Přáli bychom si dobrou kulisu, která by nám pomohla,“ dodal Roman Nádvorník.

Zápas se bude hrát na mokrém trávníku, v Sezimově Ústí několik dní prší. „Terén bude určitě náročný, ale přesto chceme hrát náš kombinační fotbal a získat proti Opavě tři body,“ uvedl trenér FCT. Na podzim doma Slezané zvítězili drtivě 5:0.

Sobotní utkání začne v 17 hodin. Řídit ho bude trojice rozhodčích Berka – Vodrážka, Petřík.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle