Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písecká mládež ve výsledcích

 
čtvrtek, 27. dubna 2017, 13:53

Jak si o víkendu vedli písečtí dorostenci a žáci v bojích o důležité body?

U19 – Česká liga dorostu A (26. kolo)

MFK Most - FC Písek 4:0 (1:0)

Více zde


U17 – Česká liga dorostu B (20. kolo)

Sedmnáctka odehrála na severu Čech dobré utkání. Hrálo se nahoru – dolu a šance si vytvářeli i písečtí hosté. Zápas rozhodla třetí branka domácích, která padla za stavu 2:2 z přímého volného kopu, a Jihočeši na ni již nedokázali zareagovat. Po utkání vládla v píseckém táboře spokojenost s předvedeným výkonem, ale šance alespoň na bod tu byla.

FK Ústí nad Labem - FC Písek 4:2 (1:1)

Branky: 9. Smutný, 53. Turek, 59. Jakš, 77. Kunc – 28. Jindrle, Bartoš.

Sestava FC Písek: Krt - Říha, Bartoš, Jiskra (71. Peroutka), Touš (41. Mařík), Jindrle (56. Sládek), Rajzl, Hrdlička, Tesař, Vítovec, Gažík.


U16 – Česká liga dorostu B (20. kolo)

Tým U16 nevstoupil do utkání v Ústí nad Labem příliš dobře, když vinou neplnění předzápasových pokynů hned ve 4. minutě inkasoval. Poté však šestnáctka zabrala, začala hrát podle naordinované taktiky a na hřišti dominovala. V sestavě se objevili také hráči U15, kteří se mezi staršími hráči rozhodně neztratili. Jakub Kortan, který naskočil do druhého poločasu, navíc nadchl individuální akcí, při níž obešel pět fotbalistů soupeře a podílel se na šesté brance Písku.

FK Ústí nad Labem - FC Písek 2:6 (1:3)

Branky: 4. a 48. Klaser – 24., 72. a 80. Jan Volf, 25. Sládek, 27. Frček, 44. Kvasnička.

Sestava FC Písek: Pícha (41. Lalák) - Mikeš, Jakub Volf, Jizba, Novotný - Přibyl, Kvasnička (61. Bartoš), Sládek, Jan Volf, Dvořák (52. Kortan) - Frček.


U15 – Česká liga žáků C (skupina o sestup)

Po rychlém vedení Písečtí nedokázali navýšit náskok a soupeř po chybě brankáře vyrovnal. Poté domácí kvůli nekoncentrovanosti vypadli z tempa a dělali chyby v základních herních činnostech. Ve druhé půli neproměnili velké množství příležitostí, což hrálo do karet Plzni, jejíž hráči také zaznamenali několik šancí ke vstřelení branky. Na domácí straně chyběla soustředěnost a stoprocentní přístup, body ale zůstaly u Otavy.

FC Písek – SK Petřín Plzeň 3:1 (1:1)

Branky: 1. a 50. Kulík, 52. Koloušek – 10. Tegi.

Sestava FC Písek: Lalák – Stropnický (57. Rataj), Štěpka, Míčka, Stejskal, Velek (36. Kortan), Kulík, Koloušek, Červený, Hejný, Nosek (36. Řezáč).


U14 – Česká liga žáků C (skupina o sestup)

V prvním poločase se hosté prezentovali kvalitním a sebevědomým výkonem, hlavně však kvůli písecké pasivitě. Do vedení šli domácí díky šťastnému gólu Vojty Gornického, ale hosté dokázali výsledek ještě do poločasu otočit na 1:2. Po změně stran hráči píseckého FC hru zklidnili a zpřesnili. Byly lepší než soupeři, ale vyrovnávající branku již nevstřelili.

FC Písek - Petřín Plzeň 1:2 (1:2)

Branky: 20. Gornický – 22. Majer, 34. Hendrych.

Sestava FC Písek: Leškanič – Polcar, Vondrák, M. Černý, Smola, Děd, Gornický, Kašpírek, Imbr, Prajzler (36. Brož), S. Černý.


U13 – Česká liga žáků A (18. kolo)

FC Písek - SK Dynamo České Budějovice 2:7 (1:3)

Branky: 16. Kapinus, 78. Hrneček – 8. Česák, 13. a 48. Čermák, 27. a 40. Hron, 61. a 80. Novák.

Sestava FC Písek: Mach – Kozák, Carda, Kačírek, Balogh, Kapinus, Pícha, Trčka, Šperl, Hrneček, Souhrada. Turek – Veselý, Tlapa, Čibera, Kašpírek, Hrdlička, Brož, Kašpar, Turek, Ješina, Kříž.


U12 – Česká liga žáků A (18. kolo)

FC Písek - SK Dynamo České Budějovice 2:5 (1:3)

Branky: 24. Pešek, 64. Hořánek – 8. a 73. Štindl, 17., 27. a 46. Holeček.

Sestava FC Písek: Čechal – Hejdánek, Václavík, Horba, Baďura, Müller, Mařík, Řezáč, Maroušek, Bláha, Pešek. Matoušek, Hořánek, Pergler.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto František Bořánek