Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí odčinilo debakl. V Plané vyhrálo Frejlachovým gólem v 88. minutě

 
úterý, 25. dubna 2017, 22:40

Veselští chtěli v tomto zápase napravit nepovedené představení z minulého kola I. A třídy a domácí Planá zase potvrdit zisk tří bodů z Nové Bystřice.

V první půli se hrála vyrovnaná partie. I když postupem času bylo znát, že domácí mají přece jenom vyšší věkový průměr a Lokomotiva měla nepatrně více ze hry. Narážela ale na zhuštěnou a dobře organizovanou obranu Plané a tak diváci moc vzruchu před oběma brankami neviděli.

Za zmínku stojí pouze dvě loženky hostujícího Frejlacha. První měl již v 1. minutě, ale míč poslal z bezprostřední blízkosti pouze do náruče dobře chytajícího domácího brankáře Hotového. A druhou ve 44. minutě, kdy mu z levé strany poslal Kolář míč po zemi na malé vápno, ale promáchl a bylo po šanci.

Ve druhém poločase byla převaha hostujícího mužstva již zřetelnější, ale domácí v čele s výborným brankářem Jakubem Hotovým statečně odolávali. V 54. minutě střílel pěkně a tvrdě z hranice velkého vápna Klestil, ale Hotový dobrým zákrokem potvrdil svoje kvality.

V 68. minutě převedli hosté krásný fotbalový moment. Čížek přesným centrem z pravé strany našel na penaltě Frejlacha a ten z první dělovkou střílel těsně nad. V 72. minutě se proháčkoval do domácí šestnáctky stoper Šachl a po následných zmatcích stačil brankář Hotový reflexivně vytěsnit střelu Frejlacha nad branku.

Posledních deset minut hráli domácí o deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Beran. Hráči Lokomotivy ještě víc přitlačili a za svoji snahu korunovali až v samém závěru, když dvě minuty před koncem utkání rozhodl o jejich vítězství a zisku tří bodů z trestného kopu Frejlach.

SK Planá u ČB - Lokomotiva Veselí n/L. 0:1 (0:0)

Gól: 88. Frejlach. Rozhodčí: Lepič - Valeš, Kříž. Delegát: J. Šafránek. ŽK: 2:1 (Řehoř, Beran – Karták). ČK: 1:0 (80. Beran). Diváci: 70.

Planá: J. Hotový – O. Hotový, T. Pintér, Turek, Beran, Fujdiar (65. Kubíček), Zedek, Plojhar, Vobořil, Kitzler. Trenér Tomáš Řehoř.

Veselí: Hejl - Čížek, Koktavý, Šachl, Jasenský – Kotyza (40. Kolář), Doležal, D. Karták, Hájek - Klestil, Frejlach. Trenér Václav Kotyza.

Nejlepší hráči: T. Pintér, J. Hotový - Šachl, Doležal

Napsal(a) Václav Havlíček | Foto Petr Vlasák