Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rudolfov si dojel pro pátou výhru v řadě do Čimelic

 
úterý, 25. dubna 2017, 20:58

Čimelice hostily ve 22. kole krajského přeboru v posledních zápasech na vítězné vlně plující Rudolfov.

Za chladného počasí a na podmáčeném terénu začalo utkání mírnou převahou domácích, ale ani Rudolfovští nezůstávali nic dlužni. Ve 3. minutě tečovaná střela Pouzara orazítkovala tyč Slavíkovy branky. V 7. minutě po rohovém kopu Listopada hlavičkoval Zelenka vedle branky Rudolfova.

Ve 24. minutě brankář Teringl vyrážel střelu Vitáka. Ve 32. minutě střílel z přímého kopu Listopad, ale nepříliš prudká střela skončila v náruči hostujícího brankáře. Ve 34. minutě se dostal k míči po podklouznutí jednoho z domácích obránců Baščevan a darovanou šanci využil. To domácí vyburcovalo, ale jejich přihrávky zachycovali hosté. Až ve 45. minutě po centru Pávce z přímého kopu se do vyložené šance dostal Pšenička, ale ze dvou až tří metrů přestřelil branku Rudolfova.

Druhý poločas opět začali lépe domácí. V 54. minutě střela Pávce skončila na břevně rudolfovské branky. V 61. minutě na druhé straně střílel Pouzar, ale Slavík jeho střelu chytil. Rozhodující chvíle pak přišla v 83. minutě, kdy Pouzar z přímého kopu nádherně trefil šibenici a vstřelil druhou branku. V 89. minutě pak ještě spálil velkou šanci Kovačičín, když mířil z dobré pozice vedle domácí branky. Hosté zvítězili zaslouženě. Domácí tým tentokrát nedokázal soupeři důstojně vzdorovat.

SK SIKO Čimelice - SK Rudolfov 0:2 (0:1)

Góly: 34. Baščevan, 83. Pouzar. Rozhodčí: Polák - Přibyl, Kotalík. DFA: Brož. ŽK: 3:1 (Viták, Listopad, Hegenbart – Kuna). Diváci: 100.

Čimelice: Slavík - Viták, Fara, Pšenička, Nosek (74. Svojše) – Varhan (87. Froněk), Zelenka (66. Nekl), Listopad (63. Suchan), Káš, Pávec – Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Rudolfov: Teringl - Ryneš, Novotný, Kuna, Janák (90. Vejvar) - Prokeš, Hrbáč, Pouzar, Kovačičín (90. Dvořák) – Baščevan (75. Kocina), Šindelář. Trenér Otakar Matouš.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Miloslav Kusbach