Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Soukeníku se připojí k akci Víkend otců aneb Díky, táto!

 
úterý, 25. dubna 2017, 19:39

FC MAS Táborsko se v sobotu 29. dubna u příležitosti domácího utkání A týmu proti týmu SFC Opava připojí k celostátní marketinkové akci „Víkend otců aneb Díky, táto!“

FC MAS Táborsko připravilo pro diváky zajímavé akce, které zpříjemní zápas s Opavou. Otcové se syny se mohou těšit na tzv. otcovské vstupné, kdy za oba zaplatí jednotné vstupné 50,- Kč. Abyste mohli být zařazeny do soutěže o atraktivní ceny, dopředu se zaregistrujte. Registraci provedete buď mailem, kde uvedete jméno obou z dvojic a Váš kontakt, nebo přímo na místě při zakoupení vstupného před začátkem utkání na Soukeníku. Své registrace zasílejte do pátku 28. 4. na email betakova@fctaborsko.cz.

Klub si pro Vás připravil také soutěž o „otcovskou tombolu“ – vyfoťte se se svým tátou či jiným členem Vaší rodiny na zápase s Opavou, nahrajte fotku pod facebookový příspěvek na: www.fnliga.cz/vikendotcu či na facebook Fortuna národní ligy a nezapomeňte uvést, jakému klubu fandíte. Co můžete vyhrát? Těšit se můžete na 4 lístky na kvalifikační utkání MS 2018 Česko – Německo, které zajišťuje Fortuna národní ligy a z klubových cen jsou pro Vás připraveny 2 permanentky a 2 klubové šály! Pravidla soutěže naleznete na www.fnliga.cz/vikendotcu.

Během poločasového programu klub vyzve vylosované dvojice k dovednostní fotbalové soutěži přímo na hrací ploše, kde si zasoutěžíte o zajímavé ceny. Dále můžete na stadionu navštívit klubový Fanshop, kde se dají zakoupit klubové předměty, mezi kterými najdete i skvělé novinky.

Napsal(a) Kateřina Betáková | Foto Tomáš Krejčí