Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí prožilo s Nemanicemi dvacetiminutovku hrůzy

 
úterý, 18. dubna 2017, 18:56

Na podzim Veselští zastavili třízápasový vítězný vstup nováčka Nemanic po startu I. A třídy, kam se klub z předměstí jihočeské metropole vrátil po téměř půl století. Porážku 0:2 vrátily Nemanice soupeři v odvetě i s úroky. Lokomotivě uštědřily na jejím stadionu potupný půltucet.

Již úvodní desetiminutovka ukázala, že to asi ze strany domácích nebude ono. Hosté začali s velkou chutí a vypracovali si dvě slibné příležitosti, které ale ještě stačil brankář Hejl vyřešit.

Hráči Lokomotivy se trošku otřepali a v 19. minutě po centru Čížka z pravé strany a po chybě hostujícího obránce poslal Lokomotivu do vedení Klestil - 1:0. A stejný hráč o pět minut později přiťuknul míč ve vápně na T. Hrušku, ale i hostující brankář Růna prokázal své kvality a míč lapil do rukavic.

A to bylo ze strany Lokomotivy všechno a začali úřadovat hosté, kteří připravili domácím doslova dvacetiminutovku hrůzy. Nejprve ve 29. minutě vyrovnal po zaváhání obrany Bašta - 1:1. O minutu později po rychlém kontru vstřelil branku exveselský Lukáš - 1:2. Ve 35. minutě naštěstí pro domácí minul z metru Záveský, ale o pět minut později, po chybě ve středu hřiště, přidal svůj druhý gól Bašta a v poslední minutě první půle opět po chybě v rozehrávce dokončil devastaci domácích Novotný - 1:4

Druhý poločas začal, tak jak skončil první a Lokomotiva hned po dvou minutách inkasovala přímo z rohu Kochlöflem - 1:5. Nemanice v pohodě kontrolovaly hru a domácí hráče k ničemu vážnějšímu nepustily. Naopak v 68. minutě svým třetím gólem upravil Bašta na konečných 1:6.

Hosté zvítězili naprosto zaslouženě a hráči Lokomotivy musí na tento zápas rychle zapomenout a pokusit se v příštím utkání na hřišti v Plané u Č.B. dokázat nejen svým fanouškům, ale hlavně sobě, že fotbal hrát nezapomněli a porvat se o body.

Lokomotiva Veselí n/L. - SK Nemanice 1:6 (1:4)

Góly: 19. Klestil - 29., 37. a 68. Bašta, 29. Lukáš, 45. Novotný, 47. Kochlöfl. Rozhodčí: Albert - Kříž, Křížek. ŽK: 2:1 (Čížek, Fichtner – Zatloukal). Diváci: 120.

Veselí: Hejl – Čížek, Šachl (34. Hruška A.), Koktavý, Kotyza – Hájek, Fichtner, Hruška T., Karták (53. Kolář) – Klestil (77. Ardamica), Frejlach. Trenér Václav Kotyza.

Nemanice: Růna – Zatloukal, Strnad, Benkovský, Hucek – Severa (82. Čermák), Kochlöfl, Lukáš, Novotný – Bašta (71. Stejskal), Záveský. Trenér Milan Kupka.

Napsal(a) Václav Havlíček | Foto Petr Vlasák