Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Velký pátek hraje Táborsko ve Znojmě

 
středa, 12. dubna 2017, 18:24

Po domácí remíze se Sokolovem 1:1 pojede první tým FC MAS Táborsko už na Velký pátek k dalšímu mistrovskému zápasu na jih Moravy do Znojma. Utkání se bude hrát od 19 hodin na zrekonstruovaném stadionu Horní park pod umělým osvětlením.

Na šesté Znojmo, které minule prohrálo ve Vítkovicích 0:3, ztrácejí osmí Jihočeši pět bodů a bude pro ně motivací dotáhnout se ke špičce tabulky. Navíc chtějí odčinit domácí dvoubodovou ztrátu se Západočechy.

Trenér FCT Roman Nádvorník ale varuje před sílou soupeře. „Pojedeme do Znojma s pokorou, víme o jeho velké kvalitě. Pohybuje se v horní polovině tabulky, jeho hráči mají prvoligové zkušenosti. Přesto věřím, že se na zápas dobře připravme a že ho zvládneme. Chceme navázat na dobrý vstup do jarní části, kdy jsme jen jednou prohráli. Naším cílem je ve Znojmě bodovat,“ uvedl Roman Nádvorník. Tomu nebude kvůli kartám chybět žádný hráč, naopak oproti minulému duelu se mu po „žluté“ pauze vrací klíčový záložník Petr Javorek.

Trenér i hráči vnímají duel díky pozdnímu začátku za specifický. „Doufám, že si zápas užijeme. Letos jsme pod umělým osvětlením ještě nehráli. Má to jinou atmosféru. Bude začátek Velikonoc. Molo by přijít hodě diváků,“ řekl Roman Nádvorník.

Podle záložníka Adnana Džafiće, autora osmi gólů Táborska, je fotbal pod umělým osvětlením vždy jiný. „Je to takové zpestření. Těším se moc, bude to fajn utkání,“ míní nejlepší střelec týmu.

Na podzim se soupeři rozešli smírem 1:1 (branky: Javorek - Javůrek). Velkopáteční střetnutí bude řídit trio rozhodčích: Adámková – Ratajová, Flimmel.

 
 
Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT