Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SK Dynamo U10 získal na severu Čech 2. místo

 
středa, 12. dubna 2017, 13:33

V sobotu 8. 4. 2017 se pořádal fotbalový turnaj v Modré u Děčína pro ročníky 2007, kterého se zúčastnilo 16 týmů z Česka a Slovenska, včetně SK Dynamo České Budějovice.

Hráči během turnaje odehráli 11 zápasů, v němž sedmkrát vyhráli, třikrát remízovali a jen jednou prohráli. Těžké konkurence týmů FK Mladá Boleslav, 1.FK Příbram, Slovan Liberec, Dukla Praha, FK Teplice, Ústí nad Labem a dalších se hráči vůbec nezalekli a vybojovali skvělé druhé místo. Ke zlatu jim chyběl pouze jeden bod.

„Tým se připravoval na turnaj velmi svědomitě a odjel o den dříve, aby na klucích nebyla znát únava z dlouhé cesty,“ řekl trenér Petr Benát, který je i zároveň kapitánem A-mužstva. Kvůli domácímu televiznímu zápasu NFL, ve kterém nastoupil proti Sigmě Olomouc, nemohl se svými svěřenci odcestovat do Modré.

Kromě poháru a medailí přivezli hráči Dynama i dvě individuální ceny. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Dominik Kerl a nejlepším hráčem SK Dynamo se stal Tomáš Koloničný.

SK Dynamo ČB U10 v Modré

Dolní řada (zleva): Šimon Wölfl, Jan Jílek, Dominik Kerl, Tomáš Koloničný, nahoře: trenérka Eliška Jášová, David Markovec, Tomáš Bláha, Tobiáš Vorel, Kryštof Dvořák, kondiční trenér Daniel Mikulička.

Napsal(a) Redakce