Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Starší dorost Táborska zvládl dramatický závěr

 
čtvrtek, 6. dubna 2017, 07:14

Starší dorost Táborska měl v dalším kole ČLD za soupeře pražský Meteor. Na Soukeníku se rozhodovalo až v závěru střetnutí. Mladší dorosty se utkaly v derby s Pískem.

FC MAS Táborsko U19 - FK Meteor Praha VIII U19 3:2 (0:1)

Góly: 56. Dvořák, 62. a 81. Hrubý – 3. Vetešník, 81. Junek.

Sestava FCT: Novák – Větrovský, Kmeťo, Vysušil, Laszák – Hrubý (78. Víteček), Sazma, Dvořák (89. Hofbauer) - Vozihnoj, Volf, Mikuláštík (75. Bouchal).

Karel Musil, trenér U19: „V prvním poločase jsme špatně řešili koncovku, soupeř nás potrestal hned v úvodu. Byla to zbytečně inkasovaná branka – nedohraná situace v obraně. Měli jsme herní převahu, ale zakončení chybělo finální řešení. Ve druhém poločase jsme pokračovali v herní aktivitě. Dokázali jsme skóre otočit, měli další šance, ale soupeř dokázal opět potrestat naši chybu a srovnat. Hned z dalšího útoku jsme dali důležitou, vítěznou branku. Závěr byl hektický, ale vítězný.“


FC Písek U17 – FC MAS Táborsko U17 0:0, penalty 4:2

Sestava FCT: Duchoň – Danda, Fical, Rytíř, Bouchal – Štefl, Brabec – Dědina, Horváth, Kubín (65. Mareš) – Strejček.

Zbyněk Jaroš, trenér U17: „V Písku jsme hráli s výrazně omlazeným kádrem, což se projevilo především v koncovce. V zápase jsme měli územní převahu, což jsem rád, protože oproti prvnímu utkání jsme v tomto udělali pokrok a dokázali jsme soupeře konečně přehrávat. Hlavním problémem byla koncovka, kde jsme vypracované šance nedokázali zakončit gólem. Mohli jsme po prvních dvaceti minutách zajistit vedení 0:2, ale Kubín ani Strejček své velké šance nevyužili. Ve druhém poločase byl v zakončení vidět agilní Horváth, ale bohužel to finále nevolil dobře a tak utkání skončilo remízou. V penaltách se ukázal náš problém naplno, kdy jsme dvě neproměnili. Každopádně začínáme působit jako tým a za herní projev jsem relativně spokojený. Nespokojený jsem s koncovkou, kde to musí hráči vzít na sebe a vstřelit gól. Individuálně musíme na všech postech ještě přidat, pro hráče ročníku 2001 je to těžší, ale nejede přesto vlak. Od ročníku 2000 čekám více, ti musí vzít zápas na sebe, především Horváth, jež by měl ofenzivu táhnout. Pokud náš výkon půjde nahoru, budu spokojený. Pracujeme na tom každý týden, abychom se lepšili.“


FC Písek U16 – FC MAS Táborsko U16 3:2 (3:2)

Góly: 4. Kvasnička, 8. Frček, 18. Jan Volf - 20. Soukal, 22. Strejček.

Sestava FCT: Nowák – Belada, Jindrák, Sohler, Studenovský – Brabec, Soukal – Červ (58. Kubovský), Ngueyen, Kahoun – Strejček (41. Fical).

Napsal(a) FCT/redakce | Foto František Bořánek
 


 

Reklamní sdělení

Reklama