Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Víkendové výsledky mládeže FC Písek

 
středa, 5. dubna 2017, 10:42

Mladší dorost si vyšlápl na Táborsko. Žáci U14 porazili vedoucí Kladno a dvanáctka Bohemku.

U19 – Česká liga dorostu A (23. kolo)

FC Písek - FK Dukla Praha 2:1 (1:0)

Více zde


U17 – Česká liga dorostu B (17. kolo)

Na písecké umělé trávě bylo k vidění vyrovnané derby mezi domácím celkem a týmem Táborska. Po tuhé zimě si hráči na intenzivně hřející slunce budou muset teprve zvykat, ale i přesto podávali velmi bojovný výkon plný nasazení. Fotbalisté Písku se dokázali vyvarovat výpadků a jejich hra působila konstantně. V závěru mohli domácí zápas rozhodnout ve svůj prospěch, ale žádná ze šancí v síti neskončila. V nejkritičtější okamžik zachránilo Táborsko břevno. V rozhodujícím penaltové rozstřelu se blýskl brankář Karel Krt, který zneškodnil dva pokutové kopy hostujících hráčů a přispěl tak k zisku cenných dvou bodů.

FC Písek - FC MAS Táborsko 0:0, penalty 4:2

ŽK: Říha, Tesař (oba FC Písek)

Sestava FC Písek: Krt - Tesař (59. Novotný), Říha, Bartoš, Jiskra - Touš, Řezáč (55. Peroutka), Sládek, Rajzl, Hrdlička - Jindrle (52. Kvasnička).


U16 – Česká liga dorostu B (17. kolo)

Derby s Táborskem měli na programu také hráči do šestnácti let, kteří své protivníky počastovali studenou sprchou, když se do 18. minuty trefili hned třikrát. Poté zřejmě přišlo uspokojení a dvě individuální chyby, jež soupeři umožnily rychle snížit až na rozdíl jedné branky. Ještě před koncem poločasu došlo v domácím celku k prostřídání. Po změně stran byl vidět boj a urputná snaha, další branka již ale nepadla. Tři body zůstaly u Otavy.

FC Písek - FC MAS Táborsko 3:2 (3:2)

Branky: 4. Kvasnička, 8. Frček, 18. Jan Volf - 22. Soukal, 26. Strejček. ŽK: Frček, Novotný – Belada.

Sestava FC Písek: Pícha (41. Vaňáč) - Novotný, Jizba, Bartoš (41. Jakub Volf), Mikeš – Jakub Volf (41. Kvasnička) – Jan Volf (49. Micka), Kvasnička (41. Sládek), Přibyl - Frček, Nosek (60. Pirný).


U15 – Česká liga žáků C (22. kolo)

Písečtí žáci U15 cestovali na hřiště favorizovaného Kladna, které vévodí celé soutěži. Hosté se sice ujali vedení, když se ve 14. minutě trefil Václav Kulík, ale Kladno následně pěti góly v řadě dalo najevo svou sílu a potvrdilo své tabulkové postavení.

SK Kladno - FC Písek 7:2 (3:1)

Branky: 15. Lunger, 18. Klimt, 24. Kolářský, 44. Klimt, 46. Kronus, 53. Kronus, 68. Cimrman (pen.) - 14. Kulík, 50. Kulík. ŽK: Klimt – Nosek, Kulík.

Sestava FC Písek: Lalák – Nosek, Štěpka, Míčka, Červený, Velek, Kortan, Kulík, Řezáč, Stropnický, Hejný. Střídali: Koloušek, Stejskal.


U14 – Česká liga žáků C (22. kolo)

Co se nepovedlo patnáctce, dokázali hráči U14. K zápasu jara jeli Písečtí do Kladna, které i v této kategorii vedlo tabulku. Jihočeši měli soupeři co oplácet, protože na podzim doma prohráli 1:5. V prvním zápase na přírodní trávě byl k vidění bojovný fotbal, ve kterém se Písek domácím vyrovnal ve fotbalovosti, ale především byl lepší v nasazení a vůli po vítězství, které si nakonec odvezl.

SK Kladno - FC Písek 1:3 (0:1)

Branky: 44. Vojcickyj - 17. Černý, 54. Hadáček, 61. Gornický. ŽK: Procházka – Smola, S. Černý.

Sestava FC Písek: Leškanič – Polcar, Vondrák, M. Černý Martin, Smola – Hadáček, Kašpírek, S. Černý, Prajzler - Gornický, Vonášek. Střídali: Imbr, Nosek.


U13 – Česká liga žáků A (15. kolo)

Bohemians Praha 1905 - FC Písek 3:2 (1:1)

Branky: 47. Skořepa, 75. Hruška, 81. Pomahač - 35. Balogh, 83. Kozák.

Sestava FC Písek: Mach – Carda, Balogh, Pícha, Trčka, Šperl, Kačírek, Kapinus, Kozák, Hrneček, Souhrada. Turek – Hrdlička, Tlapa, Kašpírek, Kašpar, Brož, Veselý, Čibera, Ješina, Kříž.


U12 – Česká liga žáků A (15. Kolo)

Bohemians Praha 1905 - FC Písek 1:5 (1:3)

Branky: 48. Hovorka - 25. Pikolon (pen.), 47. Řezáč, 49. Řezáč, 71. Hejdánek, 74. Mareš.

Sestava FC Písek: Čechal – Mareš, Hejdánek, Václavík, Horba, Baďura, Müller, Mařík, Řezáč, Maroušek, Bláha. Pikolon, Pešek, Matoušek, Hořánek, Pergler

Napsal(a) Petr Brůha