Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Labaj dostal od Nové Vsi dárkový koš, V. Brod čtyři góly

 
úterý, 4. dubna 2017, 10:48

Před zahájením prvního domácího zápasu Nové Vsi na jaře byl předán dárkový koš bývalému hráči Liboru Labajovi za jeho dlouholeté působení v novoveském týmu.

Zápas s předposledním V. Brodem zahájili domácí velmi aktivně. Hosté nestíhali a už v první minutě pálil Novák zpoza vápna vedle. První gól padl v 7. minutě po nádherné kolmici Procházky na V. Brožku, který sám před brankářem nezaváhal - 1:0.

Po pár minutách se domácí dostali k sérii rohů, nejblíže gólu byl Janeček, který se pověsil do vzduchu a hlavičkoval těsně nad. Od 15. minuty začali hosté bránit kompaktněji z bloku. Domácí hráči byli více na balonu, ale přes obranný val se nemohli dostat, jak po zemi, tak vzduchem.

Ke konci první půle začali domácí kupit chyby a soupeř nás potrestal. Gólman Bartizal si křikl, že si bere balón na rohu malého vápna, soupeř tam byl však dřív a přihrál skrz malé vápno, kde Dibďák uklidil míč do poloodkryté branky - 1:1.

Druhou půli byla N. Ves jasně lepším týmem. Dostávala se k vápnu soupeře a snažila se posílat balony do vápna. V 55. minutě chtěl z pravé strany odcentrovat Neumann ml., ale soupeř zahrál rukou. Z následného přímého kopu Neumanna ml. se hlavou prosadil Graman - 2:1. Za osm minut zvyšoval na 3:1 po perfektním kontru a famózní střelou za tyč Procházka.

Do konce zápasu bylo na domácí straně ještě několik šancí. Nejvýraznější měl střídající  Šejba, jenž již překonal gólmana Šestáka, ale střela těsně minula pravou tyč. Gólový účet uzavřel v 88. minutě kapitán Boháč, který si s hlavičkou po Procházkově rohu na zadní tyči dobře poradil - 4:1.

„Dnes jsme uhráli zasloužené vítězství. Až na několik výpadků, na kterých musíme zapracovat, jsem s hrou spokojený. Příští týden nás čeká utkání ve Frymburku, kde to bude jiný level. Věřím, že se dobře připravíme,“ uvedl trenér N. Vsi Miroslav Pekárek.


TJ Nová Ves - FK Dynamo Vyšší Brod 4:1 (1:1)

Góly: 7. Brožka, 55. Graman, 63. Procházka, 88. Boháč – 38. Dibďák.


N. Ves: Bartizal - Pech, Boháč (K), Janeček, Novák - Neumann ml. (65. Šejba), Janovský, Graman, R. Brožka (71. Vávra) - Procházka, V. Brožka (46. Holý).

Napsal(a) TJ Nová Ves
 


 
Reklama