Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zápas s minimem šancí gól nepřinesl. Dynamo uhrálo v Ústí bod

 
pátek, 31. března 2017, 22:44

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice získali ze hřiště Ústí nad Labem bod za bezbrankovou remízu. Jihočeši sehráli se Severočechy vyrovnanou partii, při které 700 diváků moc fotbalové krásy nevidělo.

První poločas moc šancí nenabídl. Za hosty se pokusil v úvodní desetiminutovce zpoza vápna umístit balon Čavoš, na druhé straně kontroval Moulis. Ani jedna střela se mezi tři tyče nevešla a brankáři mohli zůstat v klidu. Asi největší šanci měl v prvním poločase domácí Procházka, který z dobré pozice v 16. minutě naštěstí pro Jihočechy minul.

Po necelé půlhodině drobně zaváhal brankář Zacharda. Táborský toho ale využít nedokázal. V dresu Ústí nad Labem byl vidět zejména Pavel Moulis, který se dostal k několika zakončením. Ani jeden pokus avšak neměl gólové parametry. Sedm minut před koncem poločasu kopalo Dynamo první roh. Kladrubského centr dokázala domácí defenziva pokrýt. V závěru poločasu zablokoval další pokus Moulise Funda a chvíli poté sudí půli ukončil.

Po čtyřech minutách druhého poločasu se dostával do slibné šance Pešek. Hořící nebezpečí uhasil na poslední chvíli Kateřiňák. Během dalších čtrnácti minut rozdal sudí čtyři žluté karty za fauly. Hra se následně trochu uklidnila a do šance se dostal Pešek. I tento pokus skončil vedle branky. Patnáct minut před koncem Ústí oživilo hru a vystřídalo dva hráče.

A domácím to pomohlo. V dalších minutách drželi více balon pod kontrolou a hráli na polovině Dynama. Z mírného tlaku si Ústí žádnou vyloženou šanci nevytvořilo, a jelikož posledních osm minut se hrálo daleko od bran, skončil zápas bezbrankovou remízou.

FK Ústí nad Labem – SK Dynamo České Budějovice 0:0

Rozhodčí: Berka – Kříž, Vlasjuk. ŽK: 3:3. Diváků: 711.

Ústí: Zacharda – L. Vaněk, Pimpara, M. Zeman, Leibl (75. Šnirc) – J. Peterka, Kateřiňák – Moulis, Pouček, D. Procházka (75. Pícha) – Jindráček.

Dynamo: Křížek – Klesa, Kladrubský, P. Novák, Funda – Čermák (79. Hála), Čavoš – Pešek, Benát, Wermke – Táborský (85. Matějka).

Napsal(a) Michal Heřman/Budějcká Drbna | Foto Jan Škrle