Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko chce zlomit nepříznivou frýdeckou bilanci

 
pátek, 31. března 2017, 21:39

V krátké době už podruhé se A tým FC MAS Táborsko vydá v sobotu 1. dubna na dlouhou cestu k dalšímu mistrovskému zápasu na sever Moravy. Po Třinci tentokráte míří do Frýdku-Místku. Na stadionu Stovky se bude hrát od 16.30 hod.

Trenér FCT Roman Nádvorník věří, že jeho tým využije dobré nálady po dvou vyhraných zápasech - naostro s Olomoucí 2:0 a v přípravě s Vlašimí 4:2. „Pojedeme do Frýdku s cílem zlomit historicky nepříznivou bilanci. Jen jednou jsme tam uhráli bod, ale teď bych si rádi odvezli všechny tři,“ uvedl Roman Nádvorník.

Půjde o střetnutí osmého celku tabulky s desátým. Dělí je jen tři body. Podle jeho názoru praktikuje Frýdek-Místek typický severomoravský styl. „Na Moravě se vždycky hraje špatně. Bývá to tam složité. Soupeři hrají od podlahy, předvádějí agresivní fotbal, ale s tím my se umíme vyrovnat. Samozřejmě, že očekávám těžký zápas a navíc bouřlivé prostředí. To však pro nás bude velká výzva. Chceme zkrátka v sobotu uspět,“ přeje si trenér Jihočechů.

Na podzim skončilo utkání na stadionu Soukeník remízou 2:2, kterou zařídil dvě minuty před koncem frýdecký Byrtus. Sobotní zápas bude řídit trojice rozhodčích: Severýn – Kubr, Melichar

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle