Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hal3000 Cup na roudenské umělce vyhráli žáci Prachatic

 
středa, 22. března 2017, 10:00

V neděli 19. března se na umělé trávě roudenského E.ON stadionu uskutečnil turnaj starších žáků. Proběhl za účasti mladých fotbalistů z Tatranu Prachatice, budějovických oddílů Lokomotivy a Slavie a pořádajícího oddílu TJ Malše Roudné.

Turnaj se hrál se systémem každý s každým vždy 2 x 20 minut a byl podpořen výrobcem počítačů HAL3000, firmou 100MEGA Distribution, s.r.o.

Průběžné výsledky turnaje určily, že poslední zápasy byly také přímými souboji o první a třetí místo. Z celkového vítězství se nakonec radovali hráči Tatranu Prachatice, když domácí malšané ve druhé půli spálili několik jasných gólových příležitostí.

Výsledky:

Roudné – Lokomotiva Č.B. 2:1

Slavia Č.B. – Tatran Prachatice 2:4

Roudné – Slavia Č.B. 2:0

Prachatice – Lokomotiva Č.B. 3:1

Slavia Č.B. – Lokomotiva Č.B. 0:1

Roudné – Prachatice 1:2

Zápasy, které byly generálkami před prvními jarním kolem krajských soutěží mládeže, byly hrány v duchu fair-play. K vidění byly krásné fotbalové momenty, ale i školácké chyby, pěkné góly a na druhé straně spousty neproměnných gólových příležitostí. Na závěr byly vyhlášeny celkové výsledky a předány individuální ceny.

Konečné pořadí:

1. Tatran Prachatice

2. Malše Roudné

3. Lokomotiva Č.B.

4. Slavia Č.B.

Nejlepší hráč: Václav Leština (Lokomotiva ČB)

Nejlepší brankář: Jiří Růžička (Tatran Prachatice)

Nejlepší střelec: Matěj Fürst (Malše Roudné)

Zvláštní cena: Koloman Markovič (Slavie ČB)

Napsal(a) Redakce