Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

První venkovní výjezd jara body nepřinesl. Písek prohrál v Benešově

 
sobota, 18. března 2017, 18:15

Třetiligoví fotbalisté Písku cestovali v sobotu 18. března ráno do Benešova, kde nastoupili k utkání 19. kola soutěže proti místnímu SK. Na svém hřišti dokázali na podzim Písečtí zvítězit po penaltovém rozstřelu 2:1 a uspět chtěli také venku.

Benešov začal aktivně a hned v úvodu vystrašil hostujícího gólmana Jakuba Rondzika, který jen s velkou námahou vyškrábl míč, který obloučkem padal do brány, na břevno. Jihočeši zažili světlejší chvilky po deseti minutách hry, kdy se několikrát nadějně blížili k vápnu domácích, ale bez větší příležitosti.

Dozadu dobře hrající Benešovští pak v rozmezí pěti minut předvedli dvě naprosto totožné akce, které obě skončily gólem. Centr z pravé strany hřiště na malé vápno jednou za záda bezmocného Rondzika uklidil domácí Michal Kučaba a podruhé tísněný vlastní obránce.

Ještě do poločasu si několik příležitostí vypracovali také svěřenci trenéra Ondřeje Prášila, ale spolupráce Řehák - Řezáč, střela Filipa Vaňka ani hlavička Michala Rendly brankou neskončily.

Se vstupem do druhé půle se hosté snažili o rychlé snížení, jehož se málem po pokusu Martina Voráčka, který poslal míč na břevno, dočkali. Jenže v 59. minutě přišel rozhodující úder domácích, který v podstatě ukončil vše fotbalové, co v utkání Benešova s Pískem bylo k vidění. Třetí branku Středočechů zaznamenal Illia Zubkov.


SK BENEŠOV - FC PÍSEK 3:0 (2:0)

Góly: 21. Kučaba, 25. vlastní, 59. Zubkov.

Rozhodčí: Čechlovský - Drábek, Kvače. ŽK: 1:2 (Laštovka – Řehák, Řezáč). Diváků: 100.


Benešov: Beník – Filip, Zákostelský, Khodulia, Laštovka (66. Vrňák) – Adjei – Kučaba (83. Turek), Bohata (85. Večera), Skopec, Afanasenko (58. Farkaš) – Zubkov (72. Ibe). Trenér Kamil Kulhavý.

Písek: Rondzik - Hrachovec (68. M. Held), Rendla, Holub (61. Sajtl), Řehák, Voráček, Froněk, Kočí, Milec (87. Uhlík), Vaněk (76. J. Held), Řezáč. Trenér Ondřej Prášil.


Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle