Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko čeká televizní duel s Olomoucí

 
pátek, 17. března 2017, 22:34

Mimořádně v neděli od 14.30 hod. nastoupí A tým FC MAS Táborsko (jedenáctý v tabulce) k domácímu mistrovskému zápasu Fortuna národní ligy. Čeká ho lídr soutěže a horký kandidát postupu mezi elitu Sigma Olomouc. Utkání se odehraje před televizními kamerami kanálu ČT sport.

Jihočeský celek si je plně vědom síly soupeře. „Víme, že je to nejtěžší soupeř v soutěži. Má nejlepší formu. Jeho kvalita kádru je na prvoligové úrovni. My se přesto budeme snažit Olomouc doma porazit a připravit jí první jarní porážku,“ uvedl trenér FCT Roman Nádvorník.

Sigma na jaře zdolala Vlašim i Pardubice bez inkasované branky, Táborsko porazilo Vítkovice a podlehlo Třinci. Táborsko už Olomouc v této sezoně porazilo. Ve 3. kole Mol Cupu na její půdě 2:1. V mistrovské soutěži zvítězila Sigma na Hané 2:0.

Olomouc podle Romana Nádvorníka (na snímku) skoro v každém utkání dominuje v poli. „Těžko se zaměřit na jednotlivé hráče, Olomouc je silná jako celek. Bude to pro nás těžké utkání, ale my chceme překvapit, chceme se o tři body poprat. Předpokládá to, že naši hráči podají v zápase nadstandardní výkony,“ míní Roman Nádvorník.

Zvláštnost nedělnímu střetnutí dodají televizní kamery. Podle Romana Nádvorníka to bude pro hráče motivace ukázat se v co nejlepším světle před celou republikou. „V tomto utkání si mohou udělat jméno,“ podotkl trenér domácího celku.

Na stadion Soukeník se v olomouckém dresu vrátí Martin Sladký, který v Táborsku hrával. V dresu domácích na základě dohody klubů nenastoupí Lukáš Kalvach, který v Táborsku hostuje z Olomouce.

Nedělní duel bude řídit trojice rozhodčích: Ginzel – Pochylý, Polák.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle