Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamo sehrálo dvojzápas na Vysočině

 
středa, 17. ledna 2018, 19:44

Na umělé trávě v jihlavském areálu Na Stoupách se Dynamo Č. Budějovice střetlo v první přípravě s domácím FC Vysočina. Trenér David Horejš dal ve středečním dvojutkání příležitost všem hráčům z druholigového kádru. Jihlava dokázala první duel otočit v závěrečné čtvrthodině třemi góly, Dynamo dvakrát vedlo po brankách Jakuba Peška. Odpolední klání se dohrávalo za hustého sněžení a skončilo smírně, vyrovnání černobílých obstaral Ivo Táborský.

FC Vysočina Jihlava – SK Dynamo ČB 4:2 (0:1)

Góly: 58. Ikaunieks, 75. Záviška, 83. Dvořák, 88. Záviška – 5. a 69. Pešek.

FC Vysočina: Valeš (60. Kolář) – Nový, Tlustý, Štěpánek, Dujmović – Levin - Fulnek, Urblík, Zoubele (69. Dvořák), Popović (69. Záviška) – Ikaunieks (69. Klíma).

SK Dynamo: Staněk – Řezáč, Kladrubský, Havel, Pouček – Šplíchal, Javorek, Pařízek, Hašek, Pešek – Mashike.



FC Vysočina Jihlava – SK Dynamo ČB 1:1 (1:1)

Góly: 30. Mara – 35. Táborský.

FC Vysočina: Rakovan (60. Kolář) – Vaculík, Krejčí, Mikuška, Řezáč – Mara – Záviška (46. Matulka), Dvořák (46. Mašić), Daníček, Novotný – Klíma (46. Rabušic).

SK Dynamo: Křížek – Řehoř, Jáša, Novák, Vondra – Wermke, Švantner, Čavoš, Moravec, Puchel – Táborský.

Napsal(a) Redakce | Foto Miroslav Fuks/FC Vysočina