Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tým Táborska U19 dohrál podzim výhrou v Praze a prohrou v derby

 
neděle, 3. prosince 2017, 15:23

Na sympatickém 5. místě tabulky skončil po podzimu dorostenecký celek U19 FC MAS Táborsko ve skupině A České ligy. Na první tým Slavii Praha B ztrácí jen 4 body. Poslední dvě utkání podzimu tým odehrál ve druhé polovině listopadu.

SK Aritma Praha – FC MAS Táborsko U19 0:1 (0:1)

Branka: Říha.

Sestava: Matoušek – Větrovský, Kmeťo, Rytíř, Bouchal – Říha, Hüttner, Schramhauser – Kubec (89. Slavík), Radosta, Vozihnoj.

Hodnocení trenéra Karla Musila: „Utkání se odehrálo na malé UMT. Nebylo jednoduché hrát naší kombinační hru. Rozhodující gól jsme dali v 1. poločase, kdy Říha zakončil individuální akci. Aritma využívala znalost domácího prostředí, hrála jednoduše nahoru a vytvářela si nebezpečné situace. Měli jsme tam několik chyb v obraně, ale podržel nás gólman Matoušek. Ve druhém poločase jsme více kombinovali, drželi míč, vytvářeli si šance, ale bez efektu. Domácí stále hrozili, tentokráte ze standardních situací – dlouhé auty. Hráče musím pochválit za přístup a disciplínu.“


FC MAS Táborsko U19 – SK Dynamo České Budějovice U18 1:5 (1:2)

Branka: Radosta.

Sestava: Matoušek – Větrovský, Brabec, Kmeťo, Bouchal – Říha, Hüttner (57. Varačka) Schramhauser – Vozihnoj (76. Kubín), Radosta, Kubec (70. Mischnik).

Hodnocení trenéra Karla Musila: „Derby nám nejdou…utkání se nám nepovedlo. V prvním poločase jsme byli aktivní, dostali jsme se do vedení. Soupeř hrozil z brejkových situací, hlavně přečíslení po krajích hřiště nám dělalo problémy. O utkání rozhodly slepené góly v závěru prvního poločasu a následně v začátku druhého poločasu. My jsme měli také šance, bohužel jsme je nedali, dokonce jsme nedali ani pokutový kop. Soupeř vše proměnil a to rozhodlo. Výsledek je vysoký, ale v dorostu to není nic neobvyklého.“

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Martina Klan