Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Hlubocké zimní lize se uvolnilo jedno místo

 
čtvrtek, 30. listopadu 2017, 00:02

Umělý trávník na Hluboké bude i letošní zimu dějištěm zimního turnaje jihočeských mužstev. Pořadatelé připravují jubilejní desátý ročník Hlubocké zimní ligy.

Před rozlosováním turnaje, který by měl zahájit na konci ledna a opět se bude hrát ve dvou skupinách, nastaly hlubockým činovníkům starosti. „Ze silné skupiny se nám odhlásil rakouský tým a narychlo sháníme náhradu,“ informoval Jihočeský fotbal sekretář klubu Petr Řehoř.

Na startovní listině oproti loňsku schází obhájce prvenství Roudné a Čimelice. Dlouholetým účastníkem je naopak Protivín, start domácí jedenáctky je samozřejmostí, řadu ročníků odehrál divizní Č. Krumlov, trojnásobný vítěz. Po odmlce se znovu hlásí Čtyři Dvory, které se na podzim zařadily mezi elitu v A třídě.

„Hledáme někoho do skupiny ke Krumlovu Hluboké, Protivínu a Čtyráku. Tým z divize, krajského přeboru, ligový dorost, špičky A třídy nebo i rakouský tým splňující tyto parametry,“ upřesňuje Řehoř, který případným zájemcům podá další informace (mobil: 724 507 039). Volné místo je nutné si rezervovat nejpozději do 3. prosince 2017.

Dosavadní vítězové Hlubocké zimní ligy: 2009 – Č. Krumlov, 2010 – Roudné, 2011 – Č. Krumlov, 2012 – Č. Krumlov, 2013 – Milevsko, 2014 – Táborsko B, 2015 – Čížová, 2016 – Hluboká, 2017 – Roudné.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle