Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Partners cup chystá jubilejní 10. ročník

 
úterý, 28. listopadu 2017, 08:22

Populární halový turnaj v útulné osecké hale se připravuje na desátý ročník.

„Máme trošičku co oslavovat a pro zúčastněné týmy připravujeme zajímavé ceny a samozřejmě závěrečné posezení,“ říká za pořadatele Jiří Chaluš.

Turnaj bude jako každý rok kvalitně obsazen. Loňské vítězství bude obhajovat tým Sebranky. Termín haly je již potvrzen a uskuteční se v sobotu 9. prosince 2017. Začátek je naplánován na 8.30 hod., kdy začnou základní skupiny.

Pořadatelé počítají s účastí 16 týmů. Nejdříve proběhnou zápasy ve čtyřech základních skupinách, z nichž tři nejlepší postoupí do rozhodujících vyřazovacích bojů o konečné vítězství. Hrací systém ještě bude upřesněn dle přihlášených týmů.

Startovné pro tento ročník činí 1200 Kč a jako už loni se musí zaplatit před startem turnaje na účet 2110027609/2700. Stále se ještě můžete přihlásit do turnaje, jsou poslední dvě volná místa. Přihlásit se můžete zde, nebo přímo kontaktovat pořadatele Jiřího Chaluše (mobil: 724 724 723).

Mediálním partnerem turnaje je Jihočeský fotbal.

Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama