Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V podzimní derniéře chce Táborsko v Praze bodovat

 
pátek, 24. listopadu 2017, 21:10

Dva sousedé v tabulce Fortuna národní ligy se v neděli před obědem střetnou v Praze na Strahově. Desátá Olympia přivítá 26. listopadu v 10.15 hod. jedenáctý FC MAS Táborsko.

Oba týmy dělí v tabulce dva body a právě tento rozdíl by Jihočeši chtěli v neděli smazat vítězstvím. Potřebují ale vyhrát. Trenér FCT Roman Nádvorník očekává na strahovském vršku náročné utkání.

„Víme, že soupeř hraje důrazně, jeho fotbal se vyznačuje agresivitou. To nám moc nesedí. Uvidíme, jak nám to proti němu půjde. Bez bojovnosti a nasazení to nebude možné,“ plánuje Roman Nádvorník, který už může opět počítat do stoperské dvojice s kapitánem Jakubem Navrátilem (na snímku). Ten se vrací po karetním trestu.

Táborsko má zatím 18 bodů, chtělo by mít 21, aby jeho zima byla klidnější. Nejlepším střelcem domácích je v průběhu podzimu Giorgos Katidis se 4 brankami. V létě na táborském stadionu Kvapilova se soupeři rozešli smírem 2:2.

Nedělní zápas odřídí trojice rozhodčích: Dubravský – Novák, Petřík.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle