Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se rozloučí s domácím podzimem s Varnsdorfem

 
čtvrtek, 16. listopadu 2017, 21:12

Osmé a poslední domácí utkání podzimu ve II. fotbalové lize absolvuje FC MAS Táborsko v sobotu 18. listopadu od 13.30 hod. na stadionu v Kvapilově ulici. Soupeřem mu bude FK Varnsdorf.

Ten, ačkoliv je v tabulce na 14. místě, má za sebou zajímavé výsledky: naposledy doma suverénně porazil Znojmo 3:0, v Pardubicích prohrál 3:2 gólem až v 88. minutě a dokázal předtím třeba uhrát remízu 3:3 v Opavě. Uvědomuje si to trenér domácích Roman Nádvorník. „Čeká nás hodně těžký soupeř, který má kvalitu. Postavení v tabulce neodpovídá jeho síle, dokonce bych řekl, že klame,“ uvedl Nádvorník.

„Viděl jsem jeho poslední dva zápasy, v nichž byl dominantním mužstvem. Varnsdorf má dobrou formu,“ varuje trenér FCT, ale jedním dechem dodává, že jeho tým chce navázat na dobré výkony v posledních čtyřech utkáních a v podzimní domácí derniéře za každou cenu vyhrát. „Musíme opět hrát zodpovědně dozadu a být nebezpeční směrem dopředu. Nesmíme soupeře pouštět do šancí, vzadu je potřeba hrát na nulu,“ plánuje Roman Nádvorník. Ten zopakoval, že domácí prostředí velí jeho týmu zvítězit, ale je třeba také uznat kvality soupeře. „My se rozhodně nechceme namočit do dolních pater tabulky. Hrajeme doma, chceme toho využít a nic než tři body si nepřipouštíme,“ burcuje trenér Táborska.

V minulé sezoně Táborsko dokázalo nad Varnsdorfem dvakrát zvítězit: doma 1:0 a venku 3:2.

Aktuální sobotní zápas (ve videopozvánce na něj zve Martin Kučera, pozn. red.) odřídí trojice rozhodčích: Mikyska – Antoníček, Poživil.

Tímto duelem podzimní část FNL ještě neskončí. Na Táborsko pak čeká koncem listopadu „jarní“ předehrávka, ke které odjede do Prahy na Strahov proti FK Olympia.


Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle