Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Oslabený Jankov ztratil dvougólové vedení, plusový bod putoval do Plzně

 
neděle, 12. listopadu 2017, 16:55

Jankov před domácí derniérou řešil problémy se sestavou. Trenérům Čechovi s Maxou chybělo několik hráčů, a tak museli požádat o pomoc v rezervním týmu a dorostu. Přesto před zápasem s pěti koly v řadě neporaženou Doubravkou pomýšleli na vítězství. Jihočechům se v domácím prostředí poměrně daří, což chtěli potvrdit i v oslabeném složení.

Soupeř z Plzně v posledních pěti duelech čtyřikrát remízoval a na body určitě pomýšlel i tentokrát. Před diváky tak bylo utkání, které se mohlo odvíjet všemi směry. A odvíjelo se opravdu zvláštně. Hosté drželi míč, byli lepší, měli šance, ale v poločase prohrávali o dvě branky. V 14.minutě po Kollárově centru otevřel hlavou skóre Pavel Beránek.

Chvíli na to vyslal krásnou střelu Krejčí, která jen těsně minula Komárkovu branku. V 27.minutě byl po tvrdém zákroku zraněn právě Jan Komárek a do branky musel Pavelec. Ten čelil dvěma obrovským šancím Ungra. V prvním případě výborně zasáhl, v tom druhém útočník Senca domácí svatyni těsně minul. A tak přišel trest, když v 43. minutě přihrál Šebelka Martinu Kollárovi, který tvrdou střelou upravil poločasové skóre na 2:0.

Na začátku druhého poločasu měl Jankov dvě dobré příležitosti k rozhodnutí výsledku, jenže ani v jednom případě Jihočeši nepřekonali výborného gólmana Luhového. A tak pro změnu přišel trest na druhé straně, kdy Doubravka Krejčím v 63.minutě potrestala chyby v domácí obraně snižující brankou. V 72.minutě se prosadil v poslední době výborně hrající Ungr a bylo srovnáno - 2:2.

Utkání došlo do pokutových kopů a ty má celek z Plzeňska z poslední doby nacvičené. Osm hráčů Doubravky bylo úspěšných, na domácí straně neproměnil právě v osmé sérii penaltu Rytíř a bylo hotovo.


SK Jankov - SK Senco Doubravka 2:2 (2:0), penalty 7:8

Branky: 14. Beránek, 43. Kollár - 63. Krejčí, 72. Ungr. Rozhodčí: Raplík - Fojtík, Dujsík. Delegát: Lhoták. ŽK: 1:2 (Fajtl - Ungr, Sýs). Diváci: 178.

Jankov: Komárek (27. Pavelec) - Jirkovský (87. Řezníček), Maršán, Kroneisl, Zajíc - Bürger, Fajtl, Kollár, Beránek (80. Šindelář) - Šebelka, Rytíř. Trenér Ivo Čech.

Doubravka: Luhový - Künstner, Knakal, Novák, Stružka (46. Šmídl) - Morávek (46. Sýs), Krejčí, Brabec, Petr - Ungr, Skopový (89. Špicl). Trenér Zdeněk Michálek.

Napsal(a) SK Jankov | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama