Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorost Táborska U19 jede na vítězné vlně

 
neděle, 12. listopadu 2017, 11:34

Starší dorost FC MAS Táborsko si ve skupině A české ligy vede velmi dobře. V tabulce se dostal na 3. příčku, nad ním je jen Slavia Praha B a Viktoria Plzeň B. V neděli 12. listopadu hraje tým doma s Vyšehradem.

FC MAS Táborsko U19 – SK Benešov 3:1 (1:0)

Branky: Kubec, Hüttner, Radosta.

Sestava: Matoušek – Větrovský, Volf (19. Laszák), Kmeťo, Bouchal – Hrubý, Hüttner (86. Štefl), Schramhauser – Varačka, Kubec (78. Říha), Radosta.

Hodnocení trenéra Karla Musila: „Utkání se hrálo za silného větru na UMT. Přesto se nám dařila kombinační hra, ale bez finální fáze. V závěru poločasu jsme udělali chybu v rozehrávce, kterou soupeř nepotrestal, a my z následného dalšího útoku dokázali dát gól. Druhý poločas byl více o boji ve středu hřiště. Dali jsme gól ze standardní situace, ale vzápětí zbytečně inkasovali. V závěru jsme utkání rozhodli krásnou fotbalovou akcí.“


Petřín Plzeň - FC MAS Táborsko U19 1:4 (0:2)

Branky: Schramhauser 2, Varačka, Říha.

Sestava: Matoušek – Větrovský, Kmeťo, Bouchal, Laszák – Hrubý, Hüttner (85. Kubín), Schramhauser – Varačka, Radosta (89. Štefl), Říha.

Hodnocení trenéra Karla Musila: „Odehráli jsme venku dobré utkání. Od začátku jsme byli na míči, dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Utkání jsme mohli rozhodnout už v prvním poločase, chyběl klid v koncovce. Začátek druhého poločasu byl opět špatný. Aktivitu jsme přenechali domácím a naší chybou jsme je vrátili do utkání. Soupeř zrychlil hru ve středu hřiště, my jsme nedokázali podržet míč, více kombinovat. Přesto obrana fungovala, soupeř se do šancí nedostával. Závěr utkání byl opět v naší režii. Výbornými akcemi jsme navýšili skóre, zvláště ta poslední akce byla vynikající.“

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT