Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Vítězná rozlučka jankovských Afričanů, Soběslav v karlovarských dresech padla v závěru

 
středa, 1. listopadu 2017, 23:23

Kopec smůly si vybrali Soběslavští na západě Čech. S prvními K. Vary se na umělce drželi až do 88. minuty, kdy dostali od Psohlavce jediný gól. Jankov zvítězil i ve druhém krajském derby. Po Soběslavi bral tři body s Č. Krumlovem a zopakoval výhru 3:0 z minulého podzimu. Nucené volno mělo Roudné, jehož zápas byl odložen a dohrávat se bude na konci listopadu. Více než 130 minut se hrálo v Hořovicích, kde kvůli zlomenině nohy dobříšského Puchmajera zasahovala sanitka přímo na hřišti.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 12. KOLE DIVIZE A  


SK Jankov – FK Slavoj Č. Krumlov 3:0 (2:0)

Góly: 5. Lošek, 14. Kollár, 68. Mensah. Rozhodčí: Fojtík - Raplík, Braun. Delegát: Bláha. ŽK: 2:0 (Kroneisl, Bürger). Diváků: 228.

Jankov: Pavelec - Jirkovský, Kroneisl, Lošek, Zajíc - Bürger, Fajtl (88. Prediger), Kollár, Beránek (85. Rytíř) - Šebelka (65. Sedlic), Mensah (83. Armah). Trenér Ivo Čech.

Č. Krumlov: Votýpka (46. Kříž) - Mravec (62. Beránek), Kabele, Dudák, Zatloukal - Wagner (46. Babka), Novák, Kroupa, Persán - Klivanda, Sláma (76. Neckář). Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: celý tým - Dudák

Ivo Čech, trenér Jankova: „Chtěli jsme potvrdit bodový zisk ze Soběslavi, ale věděli jsme, že Krumlov má dobrou formu a dokáže se prosazovat jak kombinační hrou, tak zejména ze standardních situací. Zápas byl ovlivněn silným větrem a my jsme díky němu dali první branku, zanedlouho jsme po rohu přidali druhou a i proto, že jsme tentokrát směrem dopředu nepředvedli nic moc, soustředili jsme se spíše na kvalitní práci dozadu, zvláště druhou půli hranou proti větru. Po třetí brance ubrali hosté na aktivitě, i když jednu šanci v závěru utkání tam měli. Veškerá pozitiva bohužel končí ziskem tří bodů, protože v nemocnici po zápase skončil se zlomeným žebrem stoper Lošek a přidal se tak k už absentujícím Maršánovi a Popelkovi, v pondělí odletěli David se Salym, takže poslední tři kola budou pro nás opravdu těžká.“

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „V Jankově tentokrát byly podmínky na hranici regulérnosti, možná i za ní. Hřiště je tam otevřené ze všech stran a hrozně foukalo. My jsme chtěli zápas odložit, domácí chtěli hrát. Tak jsme museli nastoupit. Vítr byl tak silný, že třeba balon odkopnutý na tribunu, se vrátil do hřiště. Nebo se zastavil ve vzduchu. A taky se podepsal pod oba první rychlé góly domácích. Tím chci říct, že i my jsme na nich měli svoji vinu. Nám se paradoxně hrálo líp proti větru než po něm. V prvním poločase jsme mohli dát gól, ale ze vzdálenosti penalty jsme přestřelili. Po přestávce jsme samozřejmě chtěli vyrovnat, takže jsme poslední půlhodinu začali hrát vabank. Přešli jsme na tři útočníky, ale ani to nepomohlo. Nakonec ale musím uznat, že Jankov v těch podmínkách vyhrál zaslouženě. Dal do hry víc bojovnosti.“  


FC Slavia Karlovy Vary - Spartak Soběslav 1:0 (0:0)

Gól: 88. Psohlavec. Rozhodčí: Duchoň - Krejsa, Leška. Delegát: Doubek. ŽK: 0:3 (Chotovinský, Dvořák, Vaněk). Diváků: 50. Hráno na UMT.                                                   

Soběslav: Kuník – Chotovinský, Suchan, Boháč, Hromada – Žalda (85. T. Mazouch), M. Mazouch, Podráský, Vaněk – Nohava – Dvořák (78. Šmídmajer). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: celý tým

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Ve čtyři ráno budíček, cesta čtyři hodiny, počasí, že by psa nevyhnal a nakonec deset let stará UMT. S tím vším jsme se museli vyrovnávat u lídra tabulky ve Varech. Přesto přese všechno musím celé mužstvo pochválit a smeknout klobouk. V Karlových Varech jsme sehráli vyrovnaný zápas, bohužel nakonec se špatným koncem pro nás. V 88. minutě jsme neuhlídali ve vápně nejlepšího střelce soutěže, který se v těchto situacích málokdy plete. Bohužel poslední zápasy nám chybí góly, snad se naši střelci probudí v následujícím zápase s Mariánskými Lázněmi.“


SK Rakovník – Malše Roudné odloženo na sobotu 25. 11. 2017 ve 13:00


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - SK Petřín Plzeň 3:1 (2:0), 29. Macek, 41. Glasnovič, 68. Junek - 90. Navrátil.
FK Hořovicko - MFK Dobříš 1:3 (0:1), 123. Mojdl - 25. a 119. Procházka, 113. Talůžek.
FC Viktoria Mariánské Lázně - FK Olympie Březová 2:3 (1:1), 27. Sadílek (pen.), 57. Drahorád - 3. Kursa, 85. a 90. Vaněček.
SK Klatovy 1898 - SK Senco Doubravka 1:1 (0:0), penalty 3:4, 64. Janda (pen.) - 88. Petr.
TJ Tatran Sedlčany - TJ Přeštice 6:1 (1:1), 32. Soldát, 58. Dvořák, 61. Kdolský, 67. Senft, 81. Sirotek, 85. Brotánek - 23. Fiala.

Napsal(a) Redakce | Foto Mikko15