Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lišov překonal výtečného Krcha po přestávce, vyhrál podeváté v řadě

 
úterý, 31. října 2017, 11:20

V prvním poločase udrželi Ratibořští na hřišti vedoucího týmu Lišova zejména díky zákrokům brankáře Václava Krcha bezgólový stav. V první minutě druhého poločasu ale inkasovali první gól, na který se jim nepodařilo odpovědět. Naopak v závěru utkání obdrželi další dvě branky.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K tomuto utkání s vedoucím mužstvem soutěže jsme odjeli v malinko vylepšené sestavě. V prvním poločase jsme po taktickém výkonu uhráli bezbrankovou remízu. Podržel nás brankář Václav Krch, který chytil několik gólových šancí soupeře. Škoda je, že ve druhé půli jsme inkasovali branku ihned po návratu z kabin. Poté jsme se ale trochu osmělili a začali jsme hrát více na soupeřově polovině. Velká škoda je neproměněné gólové šance Romana Moravce, jehož střelu vykopávali domácí z brankové čáry. V 75. minutě nás pak soupeř potrestal po nedůrazu ve vápně a zvýšil na 2:0. Třetí gól jsme inkasovali v samém závěru utkání z brejku soupeře po naší snaze o zkorigování výsledku. Všem našim hráčům musím poděkovat za odvedený výkon, bojovnost a nasazení, neboť se hrálo za velmi silného větru na hranici regulérnosti. Vyzdvihl bych výkon gólmana Václava Krcha, který zlikvidoval několik stoprocentních šancí soupeře. V našem posledním domácím utkání podzimu nastoupíme v sobotu 4. 11. od 14.00 hodin proti mužstvu Tatran Lomnice nad Lužnicí. Zvu tímto naše fanoušky a věřím, že nás v důležitém utkání přijdou opět podpořit v hojném počtu.“


SK Lišov - SK Ratibořské Hory 3:0 (0:0)

Branky: 46. a 90. D. Mlýnek, 75. O. Mach. Rozhodčí: Landík - Plaček, Hora. ŽK: 3:2 (Werner, Fiktus, Kándl - Krch, Mareš). Diváci: 60.

Rat. Hory: Krch - Blovský, Kutiš, Fišer, Průcha - Homola, Prokeš, V. Říha (80. L. Balík), Mareš - T. Pechánek, Moravec (83. T. Hoffmann).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory
 


 
Reklama