Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Dudek se dotáhl na 12gólového Požárka

 
pátek, 27. října 2017, 09:01

Mimořádně střelecky plodné bylo plynulé kolo krajského přeboru. V osmi zápasech v něm padlo úctyhodných 45 gólů! O tuto nadprůměrnou cifru se nejvíce přičinili hráči Dražic, kteří nastříleli u Dyje neuvěřitelných tucet branek. Polovinu nasázeli hráči Želče a Hluboké.

Šlágr podzimu se proměnil v jasnou režii domácí Želče, která si již v 16. minutě zajistila náskok 3:0 a bezpečně kráčela za vítězstvím. Třikrát pokořil jindy neprostupnou hradeckou obranu útočník Radek Novotný, jehož jsme za jeho výkon zvolili Mužem 11. kola. V tabulce nejlepších kanonýrů soutěže si výrazně polepšil.

Tříbrankový nástup po čtvrt hodině měly v Dačicích také Dražice. Omlazený soubor Centropenu vyučovali po všech stránkách. „Naše útočné trio Lukáš Stuchlík a bratři Štechrové se velmi činilo a postaralo se o deset branek,“ zmínil nejpilnější střelce hrající trenér Marian Horka. Čtyřikrát zvedal ruce nad hlavu Jiří Štecher.

Na střeleckou strunu zabrnkala Hluboká. Nováčkovi ze S. Ústí uštědřila půltucet a potvrdila body z Třeboně. Třemi zásahy se po delší době připomněl Tomáš Tauber. Hattrick si připsal v N. Včelnici olešnický Lukáš Dudek a s tuctem gólů se dotáhl na vedoucího snajpra Požárka z Katovic, jenž s nataženým svalem stačil odehrát jen poločas.

V okresním derby porazil Osek rozjeté Katovice. Gólem a asistencí se na tom podílel krajní záložník Sebastian Hosnedl. Nezapadly ani výkony milevského Jakuba Bardy, Tomáše Kukučky, Ondřeje Cahyny a Stanislava Legdana, kteří nemohli chybět v ofenzivně složené ideální sestavě kola. V brance Rudolfova se činil Tomáš Teringl, který po přestávce zabránil porážce s Milevskem.

Nejlepší střelci: 12 – Michal Požárek (Katovice), Lukáš Dudek (Olešník), 11 - Radek Novotný (Želeč), 10 – Jaromír Vorel (Protivín), 9 - Michal Brůžek (Želeč), Pavel Hájek (Hluboká), 8 – Marek Novák (Táborsko B), Tomáš Tauber (Hluboká), 7 - Stanislav Pacholík (N. Včelnice), Vojtěch Kostka (Táborsko B)


Ideální sestava 11. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Tomáš Teringl (Rudolfov)

Ondřej Cahyna (Třeboň/2), Stanislav Legdan (Hluboká)

Tomáš Kukučka (Želeč/2)

Sebastian Hosnedl (Osek/2), Daniel Štecher (Dražice/3), Jakub Barda (Milevsko)

Tomáš Tauber (Hluboká/3)

Radek Novotný (Želeč/3), Jiří Štecher (Dražice), Lukáš Dudek (Olešník/2)

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach