Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novou Ves nabudil gól do šatny. K. Újezd zlomil Procházkův trestňák

 
úterý, 17. října 2017, 22:20

V sobotním dopoledni zavítal do Nové Vsi celek z Kamenného Újezdu, který podle domácího trenéra ve svém kádru disponuje jak zkušenými hráči, tak šikovnými mladíky. Podle toho se dalo očekávat vyrovnané utkání.

Od začátku utkání se oba soupeři do sebe zakousli a hrál se pohledný fotbal. Domácí hráči byli v úvodu lepším celkem a zúročili to už ve 12.minutě, kdy Novák vypálil, jeho střelu ještě hostující brankář stačil vyrazit, ale jen před sebe, kde stál připravený Neumann ml., který propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Vedení vydrželo domácím pouhé dvě minuty, Graman přišel o míč, jehož se zhostil hostující Prokop, postupoval až do vápna a když už nevěděl co s míčem, vystřelil a českým „kuchlem“ zařídil vyrovnání - 1:1.

Od této chvíle začali diktovat tempo hry hostující hráči, najednou jich bylo plné hřiště a byli určitě lepším týmem. Jejich hru řídil rychlý motor Sivák, který začal připravovat velké šance útočníkům, jenže žádnou nedokázali zužitkovat. Když už se zdálo, že se nic nestane, přišla 44. minuta, Sivák krásně našel ve vápně Pavlise a ten za Bartizalem rozvlnil síť - 1:2.

Všichni přítomní už mysleli, že se nic nestane a bude se pískat poločas, ale domácí rychle rozehráli a předvedli krásnou akci. Graman přistrčil ve vápně na Procházku, ten se rychle zorientoval, dal ještě přihrávku pod sebe, kam si naběhl Vávra a vyrovnal - 2:2. Poté první poločas skončil.

Druhé dějství začali domácí velkým tlakem a to se jim vyplatilo už ve 47. minutě. Holý krásně prošel mezi dvěma obránci, byl faulován a vybojoval pro své mužstvo přímý volný kop. K exekuci se postavil Procházka, obstřelil zeď a nedal Dudákovi žádnou šanci - 3:2. Dá se říci, že to byl zlomový moment zápasu. Domácí byli při chuti, dobře kombinovali a hosty výrazně přehrávali. V 54.minutě se zrodil čtvrtý gól domácích. Novák nacentroval do vápna a Neumann ml. si už podruhé v zápase věděl rady - 4:2.

Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše ve středu hřiště. Hosté hrozili pouze z rohových kopů, ale nedokázali z nich nic vytěžit. Potom už opět přišli na řadu domácí. Nejprve Procházka rozehrál z velké dálky přímý kop, míč se ještě odrazil od tyče zpátky na malé vápno, kde číhal kapitán Boháč, ale nedokázal dopravit míč za čáru. V 64.minutě se situace opakovala jen s tím, že Janeček přímý volný kop ještě prodloužil na Pecha a ten hlavou dal pátý gól domácích - 5:2.

Ještě ke konci utkání měl obrovskou šanci novoveský Novák, ale Dudák ho dvakrát vychytal. Poté zápas skončil. Nutno podotknout, že se hrál vynikající zápas, ke kterému přispěla obě mužstva.


TJ Nová Ves – Sokol Kamenný Újezd 5:2 (2:2)

Góly: 12. a 54. Neumann ml., 45. Vávra, 47. Procházka, 64.  Pech.

N. Ves: Bartizal - Češka, Pech, Vávra, Boháč, Brožka (46. Janeček), Novák, Holý (76. Šejba), Graman, Procházka, Neumann ml. (71. Srbený).

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach