Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Říhova střela z dálky znamenala porážku Jistebnice

 
úterý, 26. září 2017, 13:09

O vítězství ratibořského týmu s Jistebnicí rozhodla krásná střela Vojtěcha Říhy z 25 metrů k tyči v úvodu druhého poločasu. Soupeř, který domácí v prvním poločase po všech stránkách přehrával, nakonec odjel s prázdnou.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „Soupeř nás v tomto utkání v prvním poločase přehrával po všech stránkách a to jak bojovností, tak i nasazením. Jen díky nadstandardnímu výkonu našeho gólmana Václava Krcha jsme udrželi do poločasu čisté konto. Do druhé půle jsme vstoupili po lehké domluvě v kabině aktivně. Hned ve 47. minutě jsme dosáhli krásné branky střelou Vojtěcha Říhy z 25 metrů k tyči. Po zbytek utkání jsme si pak vytvořili ještě několik brejkových situací, ty jsme ale bohužel nedokázali využít. Náš soupeř hrozil ve druhém poločase pouze ze standardních situací. Škoda je nepříjemného zranění hráče hostů Švece, kterému přejeme brzké uzdravení. Naši hráči tentokrát tři body opravdu vybojovali, za což jim patří můj dík. Vyzdvihl bych výkony stopera Davida Kutiše a brankáře Václava Krcha. V našem dalším utkání nastoupíme opět doma již ve čtvrtek 28. 9. o státním svátku v 16.30 proti mužstvu Sokola Chotoviny. Věřím, že nás naši věrní diváci přijdou opět podpořit.“


SK Ratibořské Hory - 1. FC Jistebnice 1:0 (0:0)

Branka: 47. V. Říha. Rozhodčí: Novák - Křížovský, Třešňák. ŽK: 3:1 (Janošík, Mareš, Kutiš - Švec). Diváci: 70.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš, O. Balík, Janošík - Homola (90. Blovský), Prokeš, Fišer, Mareš - V. Říha (68. Feichtinger, 90.+4. L. Balík), Vaněček.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory