Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tahák A třídy nabídne duel Chýnova s Bernarticemi

 
pátek, 22. září 2017, 20:21

Souboj třetího s prvním je na programu I. A třídy, skupiny B, na chýnovském pažitu, kde se představí hlavní aspirant na prvenství, Sokol Bernartice. Nedělní utkání (16,30 hod.) bude zároveň soubojem nejlepšího útoku soutěže s nejlepší obranou.

- do Chýnova přijede 1. mužstvo tabulky, v pěti kolech získalo 13 bodů za 4 výhry a 1 remízu (doma s Lomem) a se skóre 11:2.

 - Bernartice mají v soutěži nejlepší defenzívu (spolu s Lomem obdrželi v pěti zápasech pouhé dvě branky) a velkou oporu mají v brankáři Tomáši Fučíkovi.

 - naopak Chýnov, dosud 3. místo, za 3 výhry, 1 remízu a 1 prohru - dosavadní zisk 10 bodů, ale domácí se pyšní velkou ofenzívní silou, v pěti zápasech nastříleli úctyhodných 21 gólů a zásluhu na tom má především úderné útočné duo Jaroslav Prášek, David Král, kteří na podzim hrají ve velké pohodě. Domácí na ně spoléhají i v tomto velice atraktivním zápase.

- také bude zajímavé, jakou taktiku naordinují svým celkům oba dva trenéři, dva Petrové: za Chýnov Petr Holota a za Bernartice Petr Vašíček.

- vloni hrály oba celky ve skupině A. V prvním střetnutí vyhrál Chýnov na domácí hřišti 2:1, když k obratu zavelel dvěma góly v závěru (Václav Hruška, F. Zadražil), v jarní odvetě využily výhodu domácího prostředí zase Bernartice 2:0 (J. Novák 2).

V Chýnově se očekává za příznivého počasí výborná divácká kulisa, na zápas se chystá mnoho příznivců kopané z Chýnova, ale i z blízkého Tábora a okolí, takže by měly chýnovské ochozy v neděli praskat ve švech. V tomto bezesporu šlágru kola se očekává velmi lítý boj mezi oběma soupeři.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer